Topaloğlu madalya için umutlu - Son Dakika
Spor

Topaloğlu madalya için umutlu

s- Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler takım makaralı yay kategorisinde finale kalan milli sporcuları kutlayarak, "Cumartesi günü milli marşımızı hep birlikte söyleriz diye ümit ediyorum.

13.06.2019 21:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

s- Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda erkekler takım makaralı yay kategorisinde finale kalan milli sporcuları kutlayarak, "Cumartesi günü milli marşımızı hep birlikte söyleriz diye ümit ediyorum." dedi.

Topaloğlu, Hollanda'nın 's-Hertogenbosch şehrinde devam eden Okçuluk Dünya Şampiyonası'nda, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli sporcuların takımlar makaralı yay kategorisinde büyük başarıya imza attıklarını söyledi.

Makaralı yay kategorisinde erkekler milli takımın altın, kadınların ise bronz madalya için mücadele vereceğini hatırlatan Topaloğlu, "55 takım arasından bu sonuca ulaşmak gerçekten çok büyük bir başarı. Onları kutluyorum. Bireysel yarışmalarda da cumartesi günü bronz madalya için yarışacak Yeşim Bostan'ı da kutluyorum. Cumartesi günü milli marşımızı hep birlikte söyleriz diye ümit ediyorum." ifadelerini kullandı.

Organizasyonda, 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota hakkını elde edemediklerini belirten Topaloğlu, "Kota hakkı için gelecek yıl Türkiye'de yapılacak Okçuluk Avrupa Şampiyonası ve Berlin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda şansımız halen devam ediyor, henüz bitmedi. Diğer ülkelerle eşit derecede şansa sahibiz. Belli ki çok önemli bir mücadele halen devam ediyor. Biz de bu mücadeleden başarılı çıkmak için bundan sonra gerekli önlemleri yeniden göz geçirip takımlarımızı bu yarışmalara hazırlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Aytaç Yılmaz da, maçları takip etme fırsatı bulduklarını kaydederek şöyle konuştu:

"Federasyonumuzun da gayet profesyonel bir şekilde yürüttüğü organizasyon sayesinde burada okçularımız çok iyi bir yarışma çıkardı. Cumartesi günü takımlarımız finalde yarışacak. Onlara canıgönülden başarılar diliyoruz. Şu ana kadar bizi başarı ile temsil ettiler ve gayet güzel yarıştılar. Umuyorum 's-Hertogenbosch kentinden en iyi şekilde ayrılacaklar."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Topaloğlu madalya için umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor
    09:10 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Çocuk Festivali düzenliyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi, 20-23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Çocuk Festivali'nde çocuklara spor, kültür, sanat ve eğlence dolu bir dizi etkinlik sunacak. Festival kapsamında konserler, dans gösterileri, çocuk atölyeleri, çocuk koşusu ve çocuk bisiklet şenliği gibi etkinlikler düzenlenecek. Festival, Mersin'in dört bir yanında coşkuyla kutlanacak ve yurtdışından 14 ülkeden 350 çocuk katılım sağlayacak.

  • Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu
    08:54 Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Hasan Can Arslan, Türkiye Badminton Şampiyonası'nda üçüncü oldu

    Bursa'da düzenlenen 17 Yaş Türkiye Badminton Şampiyonası'nda Karışık Mixler kategorisinde mücadele eden Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Hasan Can Arslan, Zonguldak'tan Zeynep Değirmenci ile birlikte Türkiye üçüncüsü oldu. Bu başarıyla Milli Takım kadrosuna girmeye hak kazanan Arslan, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor
    08:51 Hasketbol Spor Kulübü, Adana deplasmanında galibiyet arıyor

    Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi'nde Kayseri'yi temsil eden Hasketbol Spor Kulübü, Çukurova Üniversitesi Gündoğdu Koleji Spor ile yapacağı deplasman maçında galibiyet arıyor. Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, genç ve yetenekli bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirterek, eksik kadrolarına rağmen en iyi performansı sergileyerek galibiyetle dönmek istediklerini söyledi.

  • BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu
    08:49 BAL 11. Grup 23. Hafta Maçlarının Hakemleri Belli Oldu

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta oynanacak 23. hafta maçlarının hakemlerini açıkladı. Hacılar Erciyesspor - 12 Bingölspor maçını Özer Özden yönetecek. Yozgat Bozokspor'un Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçta ise Şahin Berker düdük çalacak. Diğer maçlarda ise Cem Eray Eşmekaya ve Zülküf Ali Öncel görev yapacak.

  • Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık
    01:57 Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar: Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık

    Olympiakos Teknik Direktörü Jose Mendilibar, Fenerbahçe ile oynadıkları zorlu maçta dayanma güçlerini sonuna kadar kullandıklarını belirterek, penaltı atışlarına kalmasının futbolcuların becerisine bağlı olduğunu söyledi. Mendilibar ayrıca, Avrupa kupalarında yarı finale kalmanın kendisini şanslı hissettirdiğini ve penaltılara bakmadığını ifade etti.

  • Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı
    23:49 Kadıköy'de dramatik veda! Olympiakos'a penaltılarda elenen Fenerbahçe Avrupa defterini kapattı

    UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 biten müsabakada rakibine penaltılarda kaybederek Avrupa defterini kapattı.


Advertisement