Topçu'dan Balkon Sözü - Son Dakika
Politika

Topçu'dan Balkon Sözü

Topçu\'dan Balkon Sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, ikinci bölge ilçe teşkilatları ziyaretlerini tamamladı.

27.12.2017 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, ikinci bölge ilçe teşkilatları ziyaretlerini tamamladı.

Yenişehir, İnegöl, İznik, Orhangazi, Gemlik, Mudanya, Kestel, Gürsu ve sonra olarak Yıldırım ilçe teşkilatını ziyaret eden Topçu, "MHP'nin bittiğini, bölündüğünü söyleyenler gelsinler şu kalabalığı, heyecanı, coşkuyu görsünler. Ülküdaşlarımızın gözlerindeki inanca baksınlar. Bölünmüş müyüz? Yoksa daha çok birlik mi olmuşuz? Davasına ve ülküsüne inananlar bugün burada toplanmış. Bugün sizlerle olmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu bir kez daha paylaşmak isterim' dedi.

"Yolda yürürken beni birçok vatandaşımız çeviriyor" diyen Topçu, "Vatandaşlarımız, ne olur bizi bu AK Parti belediyelerinden kurtarın. Görüyorsunuz trafiğin durumunu, alt yapının berbatlığını. Bizler size oy vereceğiz diyorlar. Sizdeki bu inançla ve kararlıkla ben Bursa'daki belediyelerin alınacağını görüyorum. ve Yıldırım Belediye Başkanlığını da alarak ilçe binamızdan balkon konuşması yaparak sizleri tarihe altın harflerle yazdırmak istiyorum" diye konuştu.

Topçu, belediye başkan adayını ve meclis üyelerini de teşkilatların kendilerinin belirlemesini isteyerek, "Kimse bize, ahbap çavuş ilişkisi içerisinde gelip, ben belediye başkan adayı olmak istiyorum, meclis üyesi adayı olmak istiyorum demesin. Geleceğiniz yer ilçe teşkilatları ve ilçe başkanıdır" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement