Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Ödülü Gaziantep'in - Son Dakika
Güncel

Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Ödülü Gaziantep'in

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Kategorisi"nde birincilik ödülüne layık görüldü.

11.11.2017 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 10.'su düzenlenen Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda "Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Kategorisi"nde birincilik ödülüne layık görüldü. Ödülü, Genel Sekreter Deniz Köken aldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Transist 2017 Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren çalışmalar, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Yıldız Teknik Üniversitesi tarafından yapılan değerlendirme sonrası, çok sayıda belediye ve ulaşım şirketinin katıldığı yarışmada, toplu ulaşımın en iyileri belirlendi. Buna göre, Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Kategorisi'nde birincilik ödülü Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin oldu.

Birincilik ödülünü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken aldı.

Köken, Gaziantep'in ulaşım alanında kendisini yenileyebilen bir şehir olduğunu belirterek, teknolojik gelişmeler ışığında belediye olarak ulaşımda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toplu Ulaşım Mükemmellik Hizmet Kalitesi Ödülü Gaziantep'in - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement