Toplu Ulaşımda Araçlar Yenilenecek - Son Dakika
Yerel

Toplu Ulaşımda Araçlar Yenilenecek

Toplu Ulaşımda Araçlar Yenilenecek

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı M. Emin İzol, toplu taşımada 10 yaşını doldurmuş araçların değiştirilmesinin şart olduğunu söyledi.

21.02.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Belediyesi olarak bu konuda gereken hassasiyeti gösterdiklerini dile getiren İzol, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen üzücü olayda yanan aracın 10 yaşını doldurmuş bir araç olduğunu söyledi.

Araç sahibine ve çalışanlarına geçmiş olsun temennisinde bulunan İzol, olay öncesinde araç sahibine ve emniyete gerekli tebligatların yapıldığını kaydetti.

Şanlıurfa Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkın memnuniyetini pik noktasına çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. 2007 yılında Belediye Meclisimiz toplu taşıma yönetmenliğinde bir karar aldı. Bu kararın içeriğinde 10 yaşını dolduran halk otobüslerinin 0-5 yaş araçlarla değiştirilmesi gerekiyordu. Yangın olayına karışan aracın sahibine öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunuyorum. Yanan araç 10 yaşının üstünde olduğu için bu hadise gerçekleşmiş olabilir. Şanlıurfa Belediyesi olarak bu araca gerekli tebligatlarımızı yapmışız. Yaşanan olaya bakıldığında 2007 yılında alınan kararın ne kadar doğru bir karar olduğunu görüyoruz. Buradan tekrar sesleniyorum araç yaşı 10 yılı geçmiş olan" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Toplu Ulaşımda Araçlar Yenilenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement