Toplum Destekli Polisten Çocuklara "Bekleyenin Var" Tiyatrosu - Son Dakika
Güncel

Toplum Destekli Polisten Çocuklara "Bekleyenin Var" Tiyatrosu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, çocuklara ve gençlere yönelik "Bekleyenin Var" tiyatro oyununu sahneledi.

22.01.2015 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, çocuklara ve gençlere yönelik "Bekleyenin Var" tiyatro oyununu sahneledi. Tiyatro etkinliğine İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da eşi ile birlikte katıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli, şehir genelinde çocuklara ve gençlere yönelik eğitici ve öğretici profesyonel tiyatrolar sahnelemeye devam ediyor. Ali Emiri Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro etkinliğine İstanbul Emniyet Müdür Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok, Türkiye Süryani Katolik Patrik Vekili Yusuf Sağ, Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Özgür Ozan ve dizinin diğer oyuncuları ile polis aileleri katıldı.

Gecede açılış konuşmasının ardından trafikteki hataların işlendiği ve gençlerin anlayabileceği biçimde 5 ayrı skeçten oluşan "Bekleyenin Var" isimli tiyatro oyunu sahnelendi. Büyük beğeni toplayan oyun İstanbul Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli ve tiyatrolarda bulunan polis memurlarından oluşan 12 kişilik personel tarafından sahnelendi.

"HEM GÜLDÜK HEM DE DERSLER ÇIKARDIK"

Etkinlik ardından konuşan İstanbul Emniyet Müdür Selami Altınok, "Şube müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu ve trafikte farkındalığı ortaya koyabilme adına çok güzel bir oyun izledik. Oyunu izlerken Arka Sokaklar dizisinin çok değerli sanatçıları ve oyuncularının da aramızda bulunması büyük bir mutluluk, onur duyuyoruz. Arka Sokaklar dizisindeki oyuncu kardeşlerimiz bizim bu faaliyetlerimize büyük bir kısmına her zaman destek veriyorlar. Bütün ekibe teşekkür ediyorum. Oyunu sahneye koyan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel bir oyundu. İzlerken hem güldük hem de dersler çıkardık. Zannediyorum ki şube müdürlüğümüz bunu İstanbul'da veya farklı bölgelerde bu farkındalığı daha ön plana çıkarmak adına yenilerini sahneleyecekler ve vatandaşlarımızla buluşturacaklar. Hem oyunda yer alan personelinizi, kardeşlerimizi kutluyorum hem de bize bu konuda bu noktada katkı veren Arka Sokaklar dizisinde yer alan sanatçılarımızı tebrik ediyorum. Toplumumuza bu mesajı veriyoruz. Trafikte daha dikkatli olun" dedi.

Arka Sokaklar dizi oyuncusu Özgür Ozan, Altınoka'a yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ederek, "Bugünkü oyun trafikte duyarlılığı artırmak adına bir oyundu. Hepsi çok başarılılar. Bu mesleği yapmayan ama kendi mesleğinde başarılı olup oyunculuğa gönül vermiş arkadaşlardı. Gayet başarılı ve eğiten bir oyun seyrettik" şeklinde konuştu.

Oyun sonrası Arka Sokaklar oyuncularına büyük ilgi gösteren izleyiciler, oyuncularla ayaküstü sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Toplum Destekli Polisten Çocuklara 'Bekleyenin Var' Tiyatrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement