Toplumsal Cinsiyet Sorunları" Semineri - Son Dakika
Güncel

Toplumsal Cinsiyet Sorunları" Semineri

Toplumsal Cinsiyet Sorunları" Semineri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumsal cinsiyet sorunları ile ilgili olarak “Toplumsal Cinsiyet Sorunları” Semineri düzenlendi.

16.12.2017 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından toplumsal cinsiyet sorunları ile ilgili olarak "Toplumsal Cinsiyet Sorunları" Semineri düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından, Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşit(siz)liği Seminerine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ve M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları katıldı.

Seminerde toplumsal cinsiyet sorunları hakkındaki sunumu Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı gerçekleştirdi. Bağcı, gerçekleştirdiği sunumda, kadın-erkek eşitliliğinin sağlanmasının gerekliliğine, cinsiyet ayrımıyla ilgili sorunun temel nedenlerine ve yerel yönetimlerin toplumsal cinsiyet sorunlarına karşı neler yapabileceği konusunda bilgiler verdi.

Toplumsal cinsiyet sorunları hakkında düzenlenen seminerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, gerçekleştirdiği sunum dolayısıyla Uzm. Psk. Beril Buket Bağcı'ya teşekkür etti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Toplumsal Cinsiyet Sorunları' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement