Toprağa gömülü cesedin katili çaycı çıktı! Suçunu itiraf etti - Son Dakika
3.Sayfa

Toprağa gömülü cesedin katili çaycı çıktı! Suçunu itiraf etti

Erzincan'ın Tercan ilçesinde bir süredir kayıp olan Abdullah Yalman'ı arama çalışmaları sırasında toprağa gömülü halde bir ceset bulunmuştu. Olayla ilgili 4 şüpheliyi gözaltına alınırken, cinayeti işleyen çaycı F.D. suçunu itiraf etti.

21.08.2020 10:05  Güncelleme: 00:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tercan'da 10 gündür kayıp olan Abdullah Yalman'ı (62) arama çalışmaları sırasında AFAD ekipleri, ormanlık alanda yarısı toprağa gömülü bir erkek cesedi bulmuştu. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedin kimliği Yalman'ın ailesi tarafından teşhis edilmişti. Yapılan incelemenin otopsi işlemleri için Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderilen cesetle ilgili savcılık talimatıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

ANNEMLE İLGİLİ KÖTÜ KONUŞTU, VURDUM

Soruşturma kapsamında 4 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden ilçede çaycılık yapan F.D. isimli şahıs, suçunu itiraf etti. F.D. ifadesinde annesiyle ilgili olumsuz sözler sarf ettiği için Yalman'ı tüfekle vurup öldürdükten sonra toprağa gömdüğünü ifade etti. Zanlının cinayeti işlediği av silahı da evinde yapılan aramada ele geçirildi. F.D. emniyetteki işlemlerin ardından tutuklanarak ceza evine gönderilirken, diğer 3 kişi serbest bırakıldı.

Toprağa gömülü cesedin katili çaycı çıktı! Suçunu itiraf etti
Toprağa gömülü cesedin katili çaycı çıktı! Suçunu itiraf etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Toprağa gömülü cesedin katili çaycı çıktı! Suçunu itiraf etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement