Toprak Razgatlıoğlu, Superbike'ta üst üste ikinci kez podyuma çıktı - Son Dakika
Spor

Toprak Razgatlıoğlu, Superbike'ta üst üste ikinci kez podyuma çıktı

Toprak Razgatlıoğlu, Superbike\'ta üst üste ikinci kez podyuma çıktı

Dünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'daki ikinci yarışta da 10'uncu sıradan başladığı yarışta üçüncü olarak podyuma çıktı.

02.08.2020 16:58  Güncelleme: 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Superbike Şampiyonası'nda mücadele eden Toprak Razgatlıoğlu, İspanya'daki ikinci yarışta da 10'uncu sıradan başladığı yarışta üçüncü olarak podyuma çıktı.

Motosiklet sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, yeni takımı PATA Yamaha ile İspanya'da üst üste ikinci podyumuna çıktı. Verilen 5 aylık aranın ardından yeniden başlayan 2020 Dünya Superbike Şampiyonası'nın ikinci durak noktası olan Jerez'de piste çıkan Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, ilk yarışta olduğu gibi üçüncü olarak podyuma çıkmayı başardı.

Yarışa 10'uncu cepten başlayan Toprak Razgatlıoğlu, kısa sürede üst sıralara tırmandı. Harika bir performans ortaya koyarak yerini damalı bayrağa kadar koruyan Toprak Razgatlıoğlu bu sonuçla, pilotlar sıralamasında 66 puanla 4'üncü sırada yer aldı. Dünya Superbike Şampiyonası Portekiz GP'si 9 Ağustos'ta koşulacak.2020 Dünya Superbike (WSBK) Şampiyonası'nda Yarış Takvimi şöyle;7 Ağustos - 9 Ağustos: Portekiz28 Ağustos - 30 Ağustos: İspanya - Aragon4 Eylül - 6 Eylül: İspanya - Aragon18 Eylül - 20 Eylül: İspanya - Katalunya2 Ekim - 4 Ekim: Fransa - Magny Cours9 Ekim - 11 Ekim: Arjantin - Villicum

6 Kasım - 8 Kasım: İtalya - Misano


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Toprak Razgatlıoğlu, Superbike'ta üst üste ikinci kez podyuma çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement