Torbalı Ak Partili Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Torbalı Ak Partili Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret

Torbalı Ak Partili Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret

AK Parti Torbalı eski ilçe başkanı Adnan Yaşar Görmez'in istifasından sonra yeni kurulan AK Parti İlçe Yönetimi, Kaymakam Aydın Memük'ü ziyaret etti.

29.11.2013 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Torbalı eski ilçe başkanı Adnan Yaşar Görmez'in istifasından sonra yeni kurulan AK Parti İlçe Yönetimi, Kaymakam Aydın Memük'ü ziyaret etti. İlçe kaymakamı Memük, çiçeği burnundaki yeni başkan Hasan Akbıyık ve yönetimi kapıda karşıladı. Yeni yönetimi ilçede tanıtmak adına çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Hasan Akbıyık, Kaymakamın kendilerini kabul etmelerinden memnun kaldıklarını söyledi. Akbıyık, "Yeni yönetimimiz ile AK Parti'nin ilçemizde daha aktif olması için çalışıyoruz. Teşkilatımız olarak sayın Kaymakamımızı uzun süredir ziyaret etmeyi amaçlamıştık. Bu ziyaretimizi bugün gerçekleştirdik. Sayın Kaymakamımıza bizi kırmayıp kabul etmesi ve kapıda karşılaması dolayısı ile teşekkür ediyoruz" dedi.

MEMÜK ZİYARETTEN MEMNUN KALDI

Kaymakam Aydın Memük kendisine yapılan bu ziyaretten oldukça memnun kaldığını vurgulayarak, "AK Parti'nin yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da hepsine teşekkür ediyorum. AK Parti Torbalı'da çok faal durumda. Oldukça yoğun gündemleri bulunuyor. Bu yoğun gündem arasında bize vakit ayırmaları bizi memnun etti. Yeni yönetimin görevlerinde başarılı olacaklarına inanıyor, hepsini tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. AK Parti ilçe yönetimi daha sonra Saadet Partisi İlçe Teşkilatını ve Emniyet Müdürü Ergün Gediz'i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerin devam edeceği bildirildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Torbalı Ak Partili Yeni Yönetimden Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement