Torbalı'da Köy Ve Şehir Merkezi Farkı Kalmadı - Son Dakika
Güncel

Torbalı'da Köy Ve Şehir Merkezi Farkı Kalmadı

Torbalı\'da Köy Ve Şehir Merkezi Farkı Kalmadı

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, bir günde 7 köyü gezdi. "İlçe merkezine yaptığımız her yatırımı köylerimizde de uyguladık"

29.01.2019 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhur İttifakı adayı Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, köy ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Görmez önceki gün 7 köyü ziyaret etti. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla görüşmeler gerçekleştirdi.

Ormanköy ile başladığı programına Helvacı, Dağtekke, Düverlik, Çamlıca, Karakuyu ve Ortaköy ile devam eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçe köylerine en fazla yatırımı yapan, öncelik tanıyan belediye olduklarını belirterek şunları söyledi:

"5 yıllık görev süremizboyunca Torbalı'nın 603 kilometrekaresine eşit hizmet götürme çabası içinde olduk. Artık Torbalı'mızda köy, şehir merkezi ayrımı kalmadı. Çünkü yatırımlarda köylerimize öncelik tanıdık. İlçe merkezimize birçok hizmette bulunduk. Eğitimden sağlığa, altyapıdan üstyapıya, ilçemizin eksiklerini bir bütün olarak gördük ve hükümetimizin de desteği ile her alanda hizmet ürettik. Bugüne kadar belediye hizmetlerinden mahrum kalan köylerimizin her sorunu ile yakından ilgilendik. Köylerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Bugün de Allah'a şükür karşınıza çıkacak, sizlerden destek isteyecek yüzümüz var. Allah nasip ederse ikinci dönemimizde de Torbalı'mızı köylerimizle beraber bir bütün olarak görüp, aynı şekilde ilçemize hizmet etmeye, sizlere hizmetkar olmaya devam edeceğiz" dedi.

2. DÖNEMDE ÜRETİCİYEDESTEK PROJELERİ

Torbalı köylüsünü ,üreticisini desteklemek, ürünlerini tanıtmak amacıyla festivaller, etkinlikler, farklı programlar düzenlediklerini hatırlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "ilçemizden bütün Türkiye'ye, yurt dışına pazarlanan tarımsal ürünler, sebzeler, meyvelerin marka değerini yükseltmekiçindaha yoğun işbirliği gereken bir süreç başlatacağız. Torbalı,üretim odaklı bir yerleşim. Bereketli topraklarımız sayesinde Türkiye'nin en önemli ihracat ve sanayi odaklı üretim merkezlerinden biriyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torbalı'da Köy Ve Şehir Merkezi Farkı Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement