Torbalı'da Yeni Sgk Binası Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Torbalı'da Yeni Sgk Binası Yapılacak

Torbalı'da yeni Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının temeli atıldı.

10.05.2015 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı'da yeni Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet binasının temeli atıldı.

Torbalı Belediyesi'nin tahsis ettiği arsa üzerine yapılacak binanın temel atma törenine Kaymakam Aydın Memük ve Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de katıldı.

Törende konuşan SGK İl Müdürü Engin Bilgili, kurumun yenilenen hizmet anlayışı kapsamında İzmir ve ilçelerinde 26 merkez müdürlüğü hizmete açtığını söyledi.

Bilgili, şöyle konuştu:

"150 bin nüfusa sahip ilçemizde toplam 23 personel ile 3 bin 100 işyeri, 46 bin 500 sigortalı, 13 bin emekli, 90 bin 500 genel sağlık sigortalısı ve hak sahibine hizmet vermekteyiz. 2016 Ocak ayında tamamlanacak olan yeni hizmet binası, toplam bin 681 metrekare alana sahip, engelli erişimine uygun ve modern bir hizmet binası olacak" dedi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de hızlı büyüyen bir ilçe olan Torbalı'nın ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımın bir an önce tamamlanmasını arzu ettiklerini söyledi.

Görmez, "Son bir yıl içinde Torbalı'ya 250 yataklı devlet hastanesi kazandırdık. Bu da çok kolay olmadı. Yaklaşık 10 yıllık bir mücadele sonrası hastane temelini attık. Bağımsız bir diş hastanesi açtık. Nasip olursa, 20 gün sonra Torbalı çok güzel bir huzur evine de kavuşacak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Torbalı'da Yeni Sgk Binası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement