Torbalı Meclisinden "Afrin" Deklarasyonu - Son Dakika
Güncel

Torbalı Meclisinden "Afrin" Deklarasyonu

Torbalı Meclisinden "Afrin" Deklarasyonu

Torbalı Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı gerçekleşti.

08.02.2018 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye meclisi, Türkiye'nin Afrin'de terör örgütlerine karşı sürdürdüğü harekata destek vermek amacıyla ortak bir deklarasyon yayınladı.

Torbalı Belediyesi Şubat ayı olağan belediye meclis toplantısı yoğun bir gündemle gerçekleşti. Meclis oturumunu başlatan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Afrin harekatında hayatlarını kaybeden şehitlerimizi unutmadı. Başkan Görmez, "Ülkemizin ve bölgemizin huzuru, barışı için Afrin'de terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele veren, bu uğurda şehit düşen askerlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Orada görev yapan tüm güvenlik birimlerimize de başarılar diliyoruz" dedi.

Türkiye'nin terör örgütlerine karşı Afrin'de gerçekleştirdiği harekata destek vermek amacıyla ortak bir deklarasyon hazırladıklarını belirten Başkan Görmez, bu deklarasyona destek veren belediye meclis üyelerine teşekkür etti. Görmez, geçtiğimiz hafta annesini kaybeden CHP Grup Sözcüsü İbrahim Özel'e de başsağlığı dileklerini iletti.

"Devletimizin yanındayız"

Torbalı Belediye Meclisi adına AK Parti Grup Sözcüsü Özgür Erman Çağlar'ın okuduğu ortak Afrin deklarasyonunda şu ifadelere yer verildi: "Ülkemizin güney sınırlarını terörist unsurlardan temizlemek, bölgemizde istikrar ve güven ortamını oluşturmak, yöre halkının can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatını Torbalı Belediye Meclisi olarak oy birliği ile destekliyoruz. Vatanımıza, bayrağımıza, milletimize, birlik ve beraberliğimize yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı kararlı ve dik duruşunu koruyarak şanlı tarihimize yakışır biçimde mücadele eden yüce devletimizin yanındayız. Hangi siyasi görüş, hangi inanç grubundan olursa olsun bütün vatandaşlarımızın, Torbalılı hemşerilerimizin Zeytin Dalı Harekatını içtenlikle desteklediğini biliyoruz.

Gücünü milletinden, tarihinden, bayrağından alan şanlı ordumuzun muzaffer olacağına inancımız tamdır. Tarih boyunca gittiği her yere barış, huzur ve adalet götüren şanlı ordumuz, ülkemizin hemen sınırında bulunan Afrin'deki terör odaklarına karşı destansı bir mücadele veriyor. Tüm dünya şunu çok iyi bilmelidir ki bizim gönül sınırlarımız fiziki sınırlarımızın çok ötesindedir. Bu anlamda tarihi bir bağımız olan kardeş Suriye halkının huzuru ve bölgemizin kalıcı bir barışa kavuşabilmesi adına millet olarak Mehmetçiğimizin yanındayız. Biz, ordusu olan bir millet değil, milleti olan bir orduyuz. Allah, kahraman ordumuzu ve şanlı milletimizi korusun, daima muzaffer kılsın. Millet olarak dualarımız Mehmetçiğimizledir." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Torbalı Meclisinden 'Afrin' Deklarasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement