Torku Konyaspor-Cizrespor Soyunma Odaları - Son Dakika
Güncel

Torku Konyaspor-Cizrespor Soyunma Odaları

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 7-1'lik Cizrespor galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında takımının Galatasaray ve Gençlerbirliği karşılaşında aldığı 5-0'lık yenilgiyi değerlendirdi.

24.12.2014 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 7-1'lik Cizrespor galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında takımının Galatasaray ve Gençlerbirliği karşılaşında aldığı 5-0'lık yenilgiyi değerlendirdi. Yaşanan olayın kolay açıklanabilecek bir durum olmadığını dile getiren Kocaman, şunları söyledi:

"Hiç ummadığımız, beklediğimiz, teknik direktörün veya herhangi bir futbol adamının da kolay açıklayacağı bir durum değil bizim bu yaşadığımız. İlk 7 hafta 6 puan, 5 gol atmış bir takım 7 gol yemiş. Sonraki gelen 2 hafta maç başı 2 puan olmak üzere 10 puan toplamış, 7 gol atmış, 3 gol yemiş. Sonra son bir hafta içerisinde 1 tanesi kupa maçı, 2 tanesi lig karşılaşması 12 gol yiyip hiç puan alamayıp hiç de gol atamamış. Bu çok doğru bir manzara değil. Hangi tarafını doğru kabul ederseniz öbür tarafının yanlış olması lazım. Bu rastlanabilir bir durum da değil. Ama buna tanık olduk ve bunun içindeydik biz."

ÖZGÜVEN KAYBI

Yaşanan bu durumun ardından takımda muazzam bir özgüven kaybı oluştuğuna da dikkat çeken Kocaman, "Dolayısıyla muazzam bir özgüven kaybı vardı. Bugünde bu benim tarafımdan çok açık bir şekilde gözüküyordu. Rakibimizin gücü ne kadar olursa olsun oyuncularımız rahat ve güçlü değillerdi, tedirginlerdi. Doğal olarak bunun yanmasıydı."

BU MAÇ MORAL VE ÖZGÜVEN GETİRECEK

Bu maçın kendilerine ufak da olsa bir moral ve özgüven getireceğini belirten Kocaman, "Bu karşılaşma Beşiktaş maçı için de özellikle son 2 hafta kaybettiğimiz, çok yumuşak halde olduğumuz, rakibi rahatsız edemediğimiz hali atlatıp, daha sert, daha kuvvetli, daha yardımlaşmalı, maçı kolay çözülen ve bırakan takım değil, mağlup olsa bile maçı son ana kadar oynayan takım haline dönmemiz için ufak bir vesile olacaktır" dedi.

İSTEMİĞİMİZ BİR SONUÇ ALDIK

Cizrespor Teknik Direktörü Yahya Ünal da istemedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek oyuncularının elinden geleni yaptığımı ama farkı önleyemediğini belirtti. Ünal kalan 2 maçı kazanıp bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini dile getirdi. - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Torku Konyaspor-Cizrespor Soyunma Odaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement