Mesut Bakkal: Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Gidiyoruz - Son Dakika
Spor

Mesut Bakkal: Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Gidiyoruz

Mesut Bakkal: Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Gidiyoruz

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayseri Erciyesspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını söyledi.

04.03.2014 18:16  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayseri Erciyesspor ile sezonun en önemli maçlarından birini oynayacaklarını söyledi.

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam etti. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Selim Ay, Ömer Ali Şahiner, Alexander Hleb ve Charles Hubert İtandje ile birlikte tedavi olan Hasan Kabze katıldı. Tedavi için gittiği ülkesinden dönen Gekas ise bir süre teknik direktör Mesut Bakkal ile görüştükten sonra tesislere geçti. Kaburgasında kırık olan Gekas'ın en erken önümüzdeki haftaya forma giyebileceği öğrenildi.

Teknik direktör Mesut Bakkal antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçının önemine vurgu yaptı. Bakkal, "Sezonun en önemli maçlarından birine gidiyoruz. Kaybetmek ve kazanmak her şeyin sonu değil ama ligdeki puan sıralamasını belirleme adına önemli bir maç. Nerede olduğumuzu, ne yapacağımızı ve bundan sonraki maçlarda gideceğimiz yolu belirleme adına bir nebze de olsa önemli bir maça gidiyoruz. Bunun bilincindeyiz. Milli takımlara giden oyuncularımız var. Hleb, Itandje, Ömer Ali, Selim, Perşembe günü dönecekler. Bizde Cuma günü Kayseri'ye gidiyoruz. Direk bu oyuncularımız Kayseri'ye gelecek. Güzel bir maç oynayacağımızı düşünüyorum. Oyuncularım da özellikle takım mücadelesi ve takım disiplini adına önemli işler yapmaya başladılar. Taraftarımız da göreve geldiğim günden beri bizi yalnız bırakmıyor, destekliyor. Hepsine teşekkür ediyorum. Her şey iyi gidiyor. Önümüzdeki maçları da alıp çok kısa bir sürede istediğimiz yere geliriz diye düşünüyorum" dedi.

"BEN GELDİĞİMDE BU TAKIMIN DEPLASMANDA BİR PUANI VARDI"

Takımın duraksama dönemine girdiği yönündeki soru üzerine Mesut Bakkal, bu eleştiriyi hak etmediklerini belirterek, "Ben göreve geldiğimde bu takımın deplasmanda bir puanı vardı. İnsanlar istedikçe isterler, bu iyi değildir. Özellikle yerinizi bileceksiniz, takımı bileceksiniz. Ben geldiğimde 'Bu takımı kümede bırak' dediler. Sonra da "UEFA oynayalım mı" dediler. Benim tek üzüldüğüm maç burada kaybettiğimiz Elazığspor maçıydı. Diğer maçlarda hep iyi oynadık. Deplasmanda hiç puan alamayan bir takım eğer insanları bu kadar beklenti içine itiyorsa demek ki, burada önemli işler yapılıyor. Her maç bizde galibiyet istiyoruz ama olmuyor bazen. Futbol bu herkesi de yenemezsiniz" şeklinde konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mesut Bakkal: Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Gidiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement