Toroslar Şehir Tiyatrosu, 'Düş Yakamdan' Oyunuyla Sezonu Açtı - Son Dakika
Yerel

Toroslar Şehir Tiyatrosu, 'Düş Yakamdan' Oyunuyla Sezonu Açtı

Toroslar Şehir Tiyatrosu, \'Düş Yakamdan\' Oyunuyla Sezonu Açtı

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2014-2015 sezonun ilk perdesini 'Düş Yakamdan' adlı tiyatro oyunu ile açtı.

18.11.2014 16:26  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2014-2015 sezonun ilk perdesini 'Düş Yakamdan' adlı tiyatro oyunu ile açtı.

Mustafa Arıkoğlu'nun yazdığı ve Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı'nın yönetmenliğini yaptığı oyun, Halkkent Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluştu. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, vatandaşların ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununu, eşi Aydan Tuna ve sanatseverlerle birlikte izledi. 2 perdelik komedi türündeki oyun, izleyicinin büyük beğenisini toplarken, bol bol alkış aldı. Tiyatro oyunun sonunda oyuncularla birlikte sahneye çıkarak seyircileri selamlayan Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı, kendilerine sunduğu desteklerinden dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya teşekkür etti. Kültür Merkezinin salonunu doldurarak tiyatroya sahip çıktıkları için tüm sanatseverlere de ayrıca teşekkür eden Sandalcı, yeni sezonda birbirinden güzel eserleri sunmaya devam edeceklerini söyledi. Sandalcı, "Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, düş yakamdan adlı tiyatro oyunu ile sezonu açtı. Bundan sonraki süreçte de daha profesyonel oyunlarla sizlerin yine karşınızda olacağız. Artık Toroslar'ın bir tiyatrosu var. Tiyatroya sahip çıktığınız ve katılımlarınızla bizleri yalnız bırakmadığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız Hamit Tuna'ya da sanata ve sanatçıya sunduğu desteklerinden dolayı yeniden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Daha sonra sahneye çıkarak, performanslardan dolayı tüm tiyatro ekibini tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı olmak üzere oyunculara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 11 yılda hayata geçirdikleri projeler ve yatırımlarla Toroslar'ın artık, sporun ve sanatın merkezi haline geldiğini belirten Başkan Hamit Tuna, "Toroslar Belediyesi Şehir Tiyatromuzun tüm ekibini kutluyorum. Amacımız, Toroslar'da herkese tiyatroyu sevdirmek ve izlettirmektir. Sezonun ilk perdesini açan tiyatromuzun oyuncuları performanslarıyla bizleri güzel bir oyunla buluşturdu. Toroslar Belediyesi olarak kültür ve sanata sunduğumuz desteklerimiz artarak devam edecektir" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Toroslar Şehir Tiyatrosu, 'Düş Yakamdan' Oyunuyla Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement