Toroslar Edaş'ın Bakım Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Toroslar Edaş'ın Bakım Çalışmaları

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (EDAŞ), nisan ayında da bakım, onarım ve yatırım çalışmaları sürüyor.

18.05.2017 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (EDAŞ), nisan ayında da bakım, onarım ve yatırım çalışmaları sürüyor.

Toroslar EDAŞ'dan yapılan açıklamaya göre, bölgede kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik hizmeti kapsamında, 2017'in nisan ayında da bakım, onarım çalışmaları ve yatırımların devam ettiği bildirildi.

Mersin'in Tarsus, Erdemli, Silifke, Aydıncık, Gülnar, Mut ve Anamur ilçeleriyle merkezde 6 bin 935 armatürün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, yine adı geçen ilçelerde 90 kilometrelik hattın bakımını yaptı.

Kentte 19 panoyla 20 trafo da elden geçirilirken 55 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı. Mersin'de 37 kilometrelik yeni kablo döşeyen ekipler, kentte 236 yeni aydınlatma armatürünün montajı da tamamlandı. Ayrıca yeni 7 elektrik panosu ve 21 trafo montajı da gerçekleştirildi.

Gaziantep

Ekipler Gaziantep'de ise merkez, Nizip ve İslahiye'de bin 456 aydınlatma armatürünün bakımını yaparken, 34 panoyu da elden geçirdi. 14 kilometrelik alçak gerilim ve yüksek gerilim kablosunun bakımının yapıldığı kentte, Metropol, Nizip ve İslahiye ilçelerindeki 5 trafo ile 25 dağıtım merkezinin bakımı tamamlandı.

Gaziantep'te 15 kilometrelik yeni kablo döşeyen Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 56 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirdi. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ve 1 trafo montajı da tamamlandı.

Hatay

Hatay'da Kırıkhan, Hassa, Dörtyol, Erzin, Payas, Belen, İskenderun, Arsuz, Reyhanlı, Altınözü, Antakya, Defne, Samandağ, Yayladağı ve Kumlu'da 2017'nin nisan ayında 4 bin 105 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 10 kilometrelik hattı da elden geçirdi.

Adı geçen ilçelerde nisan ayında 15 elektrik panosuyla 12 trafo merkezinin de bakımı yapıldı. Hatay'da 56 kilometrelik yeni kablo döşeyen ekipler, 950 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamlandı. Ayrıca yeni 16 elektrik panosu ve 16 trafo montajı da gerçekleştirildi.

Kilis

Ekipler Kilis'te ise merkez, Musabeyli, Polateli ve Elbeyli ilçelerinde 307 aydınlatma armatürünü kontrolden geçirip, 3 panonun da bakımını yaptı.

Osmaniye

Osmaniye Kadirli, merkez, Düziçi ve Bahçe ilçelerinde 720 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren ekipler, 1 pano ile 9 trafoyu elden geçirdi.

Ayrıca 3 dağıtım merkezinin de bakımı tamamlandı. Osmaniye'de 850 yeni aydınlatma armatürünün montajını gerçekleştirilirken, 6 yeni elektrik panosu ve 6 trafo montajını da tamamlandı.

Toroslar EDAŞ'ın bölgedeki bakım ve yatırım çalışmalarının süreceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toroslar Edaş'ın Bakım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.

  • Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu
    20:25 Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, koruyucu ailelerle iftarda buluştu

    Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce düzenlenen iftarda koruyucu ailelerle bir araya geldi. Programda konuşan Vali Köşger, Adana'nın koruyucu aile sıralamasında 4. olduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkmanın önemini vurguladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yetkilileri de programa katıldı.

  • Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu
    20:23 Türk Kızılay Genel Başkanı Hatay'da depremzedelerle iftarda buluştu

    Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, Hatay'da düzenlenen iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Yılmaz, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Konuşmasında, depremzedelere desteklerinin devam edeceğini belirten Yılmaz, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurguladı.

  • Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor
    20:23 Trabzon'da Aile Sağlığı Merkezleri ve 112 Acil Sağlık Hizmet Binaları İnşa Ediliyor

    Trabzon'un Maçka, Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerinde aile sağlığı merkezleri ile 112 acil sağlık hizmet binalarının inşası devam ediyor. Maçka ilçesindeki inşaatın 15 Nisan'da tamamlanması planlanırken, Akçaabat ilçesindeki iki aile sağlığı merkezi ve acil sağlık hizmetleri binasının tamamlanmasıyla kısa sürede hizmete başlayacağı belirtildi. Çarşıbaşı ilçesinde ise Yavuz Aile Sağlığı Merkezi binasının tamamlanma tarihi 26 Nisan olarak açıklandı.


Advertisement