Toroslar'ın Yaylaları Şenliklerle Coşacak - Son Dakika
Güncel

Toroslar'ın Yaylaları Şenliklerle Coşacak

Toroslar\'ın Yaylaları Şenliklerle Coşacak

Toroslar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle düzenlenecek olan Yayla Şenlikleri, Mersinlileri coşturacak.

07.08.2018 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toroslar Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklerle düzenlenecek olan Yayla Şenlikleri, Mersinlileri coşturacak.

Toroslar ilçesine bağlı Yeniköy, Soğucak, Ayvagediği ve Arslanköy Mahallelerinde 10 Ağustos ile 01 Eylül tarihleri arasında Toroslar Belediyesi tarafından Yayla Şenlikleri düzenlenecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılacak olan organizasyonda, çeşitli sanatçıların konseri, güreş müsabakaları ve futbol maçları oynanacak.

"Tüm Mersinliler şenliklere davetli"

Tüm Mersinlileri şenliklere davet eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, geleneksel olarak düzenledikleri şenlikler ile köyler arasındaki dayanışma ve kaynaşmanın daha da arttığına dikkat çekti. Programın 10 Ağustos Cuma günü Yeniköy Mahallesi Futbol Sahası'nda, Turgay Başyayla ve Caner Erdoğan konseriyle başlayacağını belirten Tuna, "17 Ağustos'ta Soğucak Mahallesi Güreş Alanı'nda, Burhan Ateş ve Mehtap Gökkaya konseri olacak. Ardından Soğucak Mahallesi Güreş Alanı'nda bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan ve Türkiye'nin çeşitli illerinden sporcuların katılacağı 'Karakucak Güreşleri' yapılacak" dedi.

"Toroslar dolu dolu zafer ayı geçirecek

Köyler arası Futbol Turnuvası'nın 01 Eylül'de gerçekleşeceğini kaydeden Tuna, "Bu yıl 11'ncisini düzenlediğimiz turnuvada 44 köy (mahalle) takımının mücadele etti. Final müsabakası ise şenliklerin son günü yapılacak. Gerek konserlerimiz, gerek güreş organizasyonumuz ve etkinliklerimizle Toroslarımız dolu dolu bir zafer ayı geçirecek. Tüm hemşehrilerimizi şenliklerimize bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Toroslar'ın Yaylaları Şenliklerle Coşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu
    12:18 Körfez Gençlerbirliği Ragbi Takımları Grup Birincisi Oldu

    Körfez Gençlerbirliği Ragbi Kadın ve Erkek takımları Ankara'da düzenlenen 7'li Ragbi U18 Türkiye Şampiyonası'nda grup maçlarını kazanarak final etaplarına grup birincisi olarak katılmaya hak kazandı. 6 sporcu ise milli takıma davet edildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor
    12:17 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında çocukların vakit geçirecekleri parklarda tamirat, bakım ve yenileme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

  • Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı
    12:17 Denizlispor U15 Gelişim Ligi'nde Play-off'lara Katılmaya Hak Kazandı

    TFF U15 Gelişim Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Denizlispor, Nazilli Belediyespor'u 4-1 mağlup ederek 36 puana ulaştı ve play-off'lara katılmaya hak kazandı.

  • Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor
    12:16 Eğrigöl, tabii güzellikleriyle hayran bırakıyor

    Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı Güzelbağ Yaylasında bulunan Eğrigöl, Torosların zirvelerinde yer alan tabii güzellikleriyle dikkat çekiyor. 2 bin 100 metre rakımda bulunan Eğrigöl, bitki çeşitliliği ve endemik bitkileriyle doğa ve fotoğraf tutkunlarını misafir ediyor. Yolların açılmasıyla bölgeye yoğun talep olduğunu belirten yayla sakinleri, Eğrigöl'ün güzelliğini görmek için herkesin toplandığını ifade etti.

  • MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
    12:15 MSB: Gara bölgesinde 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

    Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde 5 PKK'lı teröristin daha hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği açıklandı. MSB, terörle mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdüğünü belirtti ve operasyonların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

  • Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı
    12:14 Trabzon'da Turizm Haftası Kortej Yürüyüşüyle Başladı

    Trabzon'da bu yıl 48'incisi düzenlenen 'Turizm Haftası' etkinlikleri kortej yürüyüşü ile başladı. Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, turizm mevsimini başlattıklarını ve Trabzon için en iyi şekilde değerlendirme gayreti içerisinde olduklarını belirtti.

  • Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı
    12:13 Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin tartışılan binasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Jakuzi tartışmaları ile gündeme gelen belediye binası basın mensuplarına açıldı.


Advertisement