Tosya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Tosya Belediye Meclisi Toplandı

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediyesi 2016 yılı Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş'in başkanlığında yapıldı.

02.02.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediyesi 2016 yılı Şubat ayı meclis toplantısı, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş'in başkanlığında yapıldı.

Tosya Belediyesi Encümen Salonu'nda düzenlenen toplantıda, bir önceki meclis toplantısına ait toplantı tutanağı okunarak onaylandı, gelen evrak ve gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Toplantıda, kış mevsiminin olumsuz şartları dolayısıyla talebin azaldığı sebze ve meyve pazarındaki esnafın kira ücretlerinde indirim yapılıp yapılmayacağı konusu, oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi.

Belediye envanterinde kayıtlı eski model iş makinelerinin bakım masraflarını azaltmak ve yenilenmesini sağlamak amacıyla bu makinelerin ihale ile satışı konusu da oy birliği ile karara bağlandı. Belediye hizmetlerinin yanı sıra, yapılması planlanan çalışmalarla ilgili genel bir değerlendirmede bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tosya Belediye Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement