Tosya'da Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Tosya'da Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlenecek

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde Tosya Müftülüğü Fazıl Ateş Kur’an Kursu’nda hıfzını tamamlayan öğrenciler için hafızlık icazet töreni tertip edilecek.

07.10.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya İlçesinde Tosya Müftülüğü Fazıl Ateş Kur'an Kursu'nda hıfzını tamamlayan öğrenciler için hafızlık icazet töreni tertip edilecek.

09 Ekim 2015 Cuma günü gerçekleşecek olan hafızlık merasimine tüm ilçe halkını davet eden Tosya İlçe Müftüsü Basri Bektaş ve Kastamonu Müftüsü Osman Aydın'ın katılacağı programda hafız olan öğrenciler İsmail Demiroğlu, Tamer Demircioğlu, Emre Cabacı, Mustafa Emre Gemalmaz ve bayan kursiyerler Tuğba Bırtlak, Hacer İnceoğlu, Ayşe Koca, Tuğba Demiroğlu, Rabia İnci'ye icazet belgelerinin takdim edileceğini kaydetti.

Program içeriği konusunda bilgi veren Tosya Müftüsü Basri Bektaş, "Program 08.10 2015 tarihinde saat 19: 30 da Müftülük Konferans salonunda yapılacak. Erkekler için 09.10.2015 tarihinde sabah namazı sonrası Belediye düğün salonunda Diploma ve Taç Giyme Merasimi düzenlenecek ve kahvaltı ikramıyla son bulacak" dedi.

Tosya Müftüsü Basri Bektaş Hafızlık Diploma ve Taç Giyme Merasimi ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, "Kim Allah'ın kitabından bir ayet öğrenirse, kıyamet günü öğrendiği bu ayet onu gülerek karşılar. Allah, anne babalarımız, hafız olan evlatlarıyla cennette Hz. Peygambere komşu olmayı nasip eylesin inşallah. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tosya'da Hafızlık İcazet Merasimi Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement