Tosya'da hayır kermesi açıldı - Son Dakika
Güncel

Tosya'da hayır kermesi açıldı

Tosya\'da hayır kermesi açıldı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve kimsesizler yararına düzenlenen hayır kermesi dualarla açıldı.

21.10.2019 15:47  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler ve kimsesizler yararına düzenlenen hayır kermesi dualarla açıldı.

Belediye düğün salonunda düzenlenen açılışa Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, Açıksöz Gazetesi Sahibi Mustafa Ünsal, hayırseverler ve vatandaşlar katıldı.

Kermesin bereketli ve bol kazançlı olması için yapılan duanın ardından açılış kurdelesini Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Başkan Yardımcısı Mustafa Mola ve Açıksöz Gazetesi Sahibi Mustafa Ünsal birlikte kesti.

Açılışın ardından kermesi gezen Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil düzenleyicilerden bilgi alarak bereketli ve bol kazançlar diledi.

25 Ekim 2019 Cuma günü akşam sona erecek olan hayır kermesinde; yöresel yemekler, ev yapımı tatlılar, el yapımı mantılar, çeyizlik eşyalar ve dini kitaplar ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor.

Kermesten elde edilecek gelir ihtiyaç sahibi öğrenciler ve kimsesizler yararına kullanılacak. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tosya'da hayır kermesi açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu
    18:51 İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te ziyaretlerde bulundu

    İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Bilecik'te yerel seçim çalışmaları kapsamında Söğüt, Bozüyük ve Pazaryeri ilçelerinde esnafı ziyaret etti. Vural, vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, İYİ Parti olarak seçimlerde vatandaşlara alternatif oluşturduklarını ve milletin iradesinin tespiti için yapıldığını belirtti.

  • Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı
    18:48 Aile ve Gençlik Fonu'na 6 binden fazla başvuru yapıldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na bugün itibarıyla 6 bin 299 çiftin başvurduğunu belirterek, başvuruların değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alındığını söyledi. Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına yönelik 8 bin personel alımının Nisan ayı içerisinde gerçekleştirileceği açıklandı.

  • Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak
    18:47 Malatya'da 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarma görev alacak

    Malatya Valiliği, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 4 bin 844 polis ve jandarmanın görev alacağını duyurdu. Seçim güvenliği ve koordinasyon toplantısında, 2 bin 785 emniyet ve 2 bin 59 jandarma personelinin görev alacağı belirtildi. Toplamda 542 bin 177 seçmenin oy kullanacağı seçimlerde, güvenli bir ortam sağlamak için tüm kamu kurumları işbirliği içinde çalışacak.


Advertisement