Tottenham'dan Tam 6 İmza Hedefi - Son Dakika
Spor

Tottenham'dan Tam 6 İmza Hedefi

Tottenham\'dan Tam 6 İmza Hedefi

İngiltere Premier League'de yer alan ekiplerden Tottenham, kadrosundaki önemli oyuncularına yeni sözleşme önermeye hazırlanıyor.

16.05.2018 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier League'i 77 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Tottenham Hotspur, ligde sezonun tamamlanması ile birlikte ilk iş olarak kadrosundaki önemli oyuncularıyla sözleşme uzatmayı planlıyor.

Ada basınında yer alan haberlere göre, ismi çeşitli takımlarla anılan tam 6 oyuncusuna yeni sözleşme teklif etmeye hazırlanan Tottenham, bu oyuncuları kadrosunda tutmak istiyor. Buna göre, özellikle Real Madrid'in bu sezonki vitrin transferi adaylarından olan Harry Kane başta olmak üzere Dele Alli, Hugo Lloris, Jan Vertonghen, Eric Dier ve Christian Eriksen, takım yönetiminin yeni sözleşme önereceği isimler olarak gösterildi. Ayrıca, bu listede Toby Alderweireled ve Danny Rose'un olmamasının sebebi olarak bu iki ismin takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılanlar olduğunun altı çizildi.

The Telegraph, Tottenham'ın kadroya katmak için transfer listesinin ilk sırasında ise Championship'te Fulham forması ile bu sezon çok etkili bir performans gösteren Ryan Sessegnon'un olduğunu iddia etti. 2000 doğumlu Sessegnon, 46 maça çıktığı Championship'te 15 gol atıp 6 da asist yaptı. İngiliz oyuncu, sol açık ve sol bek mevkilerinde forma giyiyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tottenham'dan Tam 6 İmza Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement