Tottenham Taraftarı Wilfrief Zaha Transferine Karşı Çıktı - Son Dakika
Spor

Tottenham Taraftarı Wilfrief Zaha Transferine Karşı Çıktı

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Crystal Palace'tan Zaha'yı transfer edeceği ortaya çıkınca taraftar isyan etti.

20.02.2018 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Crystal Palace kanat oyuncusu Wilfried Zaha'yı transfer edeceği iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, Manchester City ve Chelsea'nin de listesinde olan Wilfried Zaha için Tottenham oldukça isteikli olduğu belirtildi. Ocak ayı transfer döneminde 28,5 milyon euro ödeyerek Paris Saint Germain'den Lucas Moura'yı transfer eden Tottenham'ın bu imzasasına rağmen sezon sonunda Wilfried Zaha'ya da imza attıracağı öne sürüldü.

Manchester United'da beklentileri karşılayamayan Wilfried Zaha, Crystal Palace'ta ortaya koyduğu performansla yeniden büyük kulüplerine radarına girmeyi başardı. Tottenham'ın 55 milyon euro karşılığında bu transferi bitireceği ifade edildi.

TARAFTARLAR: "ZAHA'YI SAKIN TRANSFER ETMEYİN"

Öte yandan bu haberlerin ardından bazı Tottenham taraftarları, Wilfried Zaha'nın transfer olasılığına sert şekilde tepki gösterdiler.

Taraftarlar, "Bizim için yeterli seviyede değil. Manchester United'da başarısız oldu, bizde de durum değişmeyecek. Onun seviyesine uygun takım Crystal Palace.", "Neden Bordeaux'tan Malcom'u almıyoruz.", "Biz almayalım, teşekkürler.", "Lucas Moura'yı aldık, Zaha'ya ihtiyacımız yok, sakın bu transferi yapmayın." şeklinde tepkiler gösterdiler.

Tottenham Taraftarı Wilfrief Zaha Transferine Karşı Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tottenham Taraftarı Wilfrief Zaha Transferine Karşı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement