Toyota ve Trendyol İş Birliğine Gitti - Son Dakika
Güncel

Toyota ve Trendyol İş Birliğine Gitti

Toyota, 10 milyonu aşkın müşterisi ile moda sektörünün önde gelen e-ticaret sitelerinden Trendyol.com ile Auris modelinin ön planda yer aldığı bir iş birliğine imza attı.

29.12.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, 10 milyonu aşkın müşterisi ile moda sektörünün önde gelen e-ticaret sitelerinden Trendyol.com ile Auris modelinin ön planda yer aldığı bir iş birliğine imza attı.

Toyota açıklamasına göre, modaya yön veren seçkin markalar, ünlü tasarımcıların tasarımları, tekstil, aksesuar ve ev tekstil ürünleri gibi kategorilerde ürünler sunan Trendyol.com sitesinde "Milla by Trendyol & Auris" başlıklı bir butik açıldı.

Modelliğini ünlü blogger Rachel Araz'ın gerçekleştirdiği Mila by Trendyol koleksiyonunda Toyota Auris ile yapılan moda çekimleri yer alıyor.

7 gün açık kalacak butikte, Toyota'nın tüm modelleri ile ilgili bilgi almak isteyenler için 4383 numaralı kısa mesaj hattı da açıldı. 4383'e SMS gönderenler Toyota Çağrı Merkezi'nden aranıyor ve Toyota hakkında bilgi alabiliyor. Bunun yanı sıra "Trendyol & Auris" butiğinden ürün alanlara Toyota araç içi karton koku hediye ediliyor.

"Trendyol& Auris" butiği "http://www.trendyol.com/" internet adresinden görülebiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Toyota ve Trendyol İş Birliğine Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement