Tozman Köyünde Felaketler Üst Üste Geliyor - Son Dakika
Güncel

Tozman Köyünde Felaketler Üst Üste Geliyor

Tozman Köyünde Felaketler Üst Üste Geliyor

Bilecik’in İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyünde çıkan yangında 3 kerpiç ev kullanılmaz hale gelirken, 1 ev de yanmaktan son anda kurtarıldı.

21.07.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in İnhisar ilçesine bağlı Tozman köyünde çıkan yangında 3 kerpiç ev kullanılmaz hale gelirken, 1 ev de yanmaktan son anda kurtarıldı.

Geçtiğimiz ay yaşanan sel felaketinin ardından birçok ev, ahır ve aracın kullanılmaz hale geldiği Tozman köyünü bu sefer de yangın vurdu. Mevlüt Özdemir'e ait evde henüz sebebi belirlenemeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede yandaki Şevket Çulha'ya ait 2 eve sıçrayınca yangın büyüdü. Yangına ilk müdahale eden köylüler alevleri söndürmeye çalıştılar. Olay yerine ilk gelen orman arazöz aracı yangına müdahale etti. Daha sonra olay yerine Eskişehir'in Mihalgazi Belediyesi, Bilecik Belediyesi, İnhisar, Söğüt ilçe belediyelerine ait itfaiye ekipler yönlendirildi. Ekipleri uzun süren söndürme işlemini ardından yanan evleri zor da olsa söndürdüler. Güçlükle kontrol alına alınan yangında şuan için ekiplerinin soğutma işlemi yaptığı bildirildi. Çıkan yangında Mevlüt Özdemir, ve yangına söndürmeye çalışan Ali Şen adlı vatandaşlar çeşitli yerlerinde yanıklar oluşurken, yangın esnasında evde bulunan Mevlüt Özdemir eşi Galime Özdemir, diğer evlerin sahibi Şevket Çulha ve yangına müdahale eden köylü Türker Çetin ise dumandan etkilendiler. Yaralılar İnhisar Devlet Hastanesinbe kaldırılırken, sağlık durumlar iyi olduğu belirtildi.

Yangında, 5 kişi yaralanırken 2 ev kullanılmaz hale geldi. Ekiplerin olayın sebebini belirlemeye çalışmaleri sürerken, yangının elektrik aksamından çıktığı iddia edildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tozman Köyünde Felaketler Üst Üste Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement