TPB Daha Etkin Rol Oynayacak - Son Dakika
Güncel

TPB Daha Etkin Rol Oynayacak

TPB Daha Etkin Rol Oynayacak

TPB Bursa yönetimi görev dağılımını yaptı.

07.09.2012 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulunun ardından toplanarak, yeni yönetim kurulunu oluşturup görev dağılımı yaptı. Niyazi Pakyürek başkanlığındaki yönetimde Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'da yer aldı.

Türk Parlamenterler Birliği Bursa Şubesi yeni yönetimi ilk toplantısını Sümbüllü Bahçe Konağı'nda gerçekleştirdi. Görev dağılımının yapıldığı toplantıda, yönetimin geleceğe yönelik hedefleri de masaya yıtırılıp konuşuldu. 22 dönem Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek'in başkanlığındaki yönetimde Yahya Şimşek ikinci başkanlık görevine getirilirken, Faruk Ambarcıoğlu genel sekreter olarak görev yapacak. Ali Osman Sali'nin muhasip olduğu yönetim kurulunda Kemal Demirel, Şevket Orhan, Mehmet Küçükaşık, Hayati Korkmaz ve Mustafa Dündar üye olarak yer aldı.

Görev dağılımının ardından konuşan TPB Bursa Şube Başkanı Niyazi Pakyürek, bundan sonraki süreçte birliğin daha etkin olarak çalışacağını söyledi. Her hafta yapacakları açıklamalar ve düzenleyecekleri toplantılarla, görüşlerini kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade eden Pakyürek, gerek yerel basın, gerekse ulusal ve uluslar arası basın aracılığı ile parlamenterler olarak görüş ve fikirlerini bundan sonra çok daha etkin olarak dile getirip, bu görüş ve önerilerini kamuoyuna yansıtacaklarının altını çizdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TPB Daha Etkin Rol Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement