Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerinde yürüttüğü taş duvar ve yol onarım çalışmaları sürüyor.

30.10.2018 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin il merkezi ve ilçelerinde yürüttüğü taş duvar ve yol onarım çalışmaları sürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, dere ıslahından yeni yolların açılmasına, mevcut yolların bakım onarımından sanatsal yapı inşaatlarına, asfalt ve betonlama çalışmalarından kaldırım çalışmalarına kadar yapılan yatırımların devam ettiği bildirildi.

Araklı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde mahallelerde kutu menfez yapım işi ile taş duvar ve beton yol yapım işi ile Çaykara ilçesinde Çayıroba-Yente yolu onarım ve sanat yapıları çalışmalarının tamamlanarak hizmete açıldığı, Çaykara ilçesi Köseli, Taşkıran, Taşlıgedik ve Karaçam mahallelerinde ise taş duvar inşaatlarının kısa sürede tamamlandığı aktarıldı.

Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerinde taş duvar çalışmaları kapsamında toplam 4 bin 278 metrekare taş duvar ve 1 ton 482 kilogram demir korkuluk imalatı gerçekleştirildiği, Araklı ilçesi Çamlıktepe Mahallesi'nde ise asfaltlama ve cami etrafında yapılan sanat yapıları inşaatının tamamlandığı bilgisi verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen "Yeşilyol Projesi" kapsamında ise yayla yollarında başlatılan iyileştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Bu kapsamda Araklı Kayaiçi- Çatak Kavşağı-Kirazlı Yayla Yolu yol ve sanat yapıları yapım işine devam ettiği belirtilen açıklamada bölgede 8 bin 042 metrekare taş duvar çalışmasının tamamlandığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement