Trabzon Çok Daha Yaşanılabilir Kent Haline Gelecek" - Son Dakika
Güncel

Trabzon Çok Daha Yaşanılabilir Kent Haline Gelecek"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehirde sürdürdükleri çalışmaların tamamlanmasıyla Trabzon'un çok daha yaşanabilir kent haline gelceğini belirtti.

15.10.2017 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehirde sürdürdükleri çalışmaların tamamlanmasıyla Trabzon'un çok daha yaşanabilir kent haline gelceğini belirtti.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da sürdürülen birçok projenin yanı sıra çok sayıda yatırım aşamasına gelen proje bulunduğunu ifade etti.

Şehre dışardan gelen insanların değişim ve dönüşümü net olarak görebildiklerini dile getiren Gümrükçüoğlu, "Sürdürdüğümüz projelerimiz tamamlandığında Trabzon çok daha farklı, çok daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek. Trabzon'un altyapısından üstyapısına, halkımızın genel taleplerinden şehrin ihtiyaçlarına kadar her alanda görev başındayız." ifadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, devam eden projeler hakkında da bilgiler vererek, şunları kaydetti:

"Kanuni Bulvarı gibi Trabzon'un şehir merkezini iki kat büyütecek olan dev bir yatırım devam ediyor. Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi'ni hayata geçiriyoruz. Trabzon şehir merkezine ikinci bir meydan kazandırıyoruz. Tarihte var olan Karagöz Meydanı'nı en güzel şekilde yeniden ortaya çıkartacağız. Akyazı ile Havaalanı arasında hafif raylı sistem inşa edeceğiz. Trabzon Botanik'i yapıyoruz. Bu çalışma bölgemizde ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Trabzon şehir merkezine tam otomatik katlı otopark yapıyoruz. Kadınlar Pazarı'nı yeniden inşa edeceğiz. Bu yatırımlarda her zaman şehrin önünü açan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere devlet büyüklerimize ve Trabzon halkı adına teşekkür ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon Çok Daha Yaşanılabilir Kent Haline Gelecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement