Trabzon'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Trabzon\'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon'da düzenlenen törenle kutlandı.

23.04.2019 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 99. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Trabzon'da düzenlenen törenle kutlandı.

Etkinlik kapsamında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu koltuğunu, Prof. Dr. İhsan Koz İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Tuğra Özbey ve 2. sınıf öğrencisi Ecem Nur Bozdemir'e devretti. Sabah saatlerinde Valilik önünde Atatürk Anıtına çelenk sunumunun ardından proğram Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu katılımıyla Ortahisar Yavuz Selim İlkokulunda devam edildi.

Buradaki programa Vali Ustaoğlu'nun yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, il protokolü, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş günün anlamını belirten bir konuşma yaptı.

Daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Ustaoğlu ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Programda öğrenciler 23 Nisan Bayramı ile ilgili yaptıkları gösteriler kutlamalara renk kattı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement