Trabzon'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı gösteren sporcu ve spor kulüplerini ödüllendirdi.

30.12.2016 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı gösteren sporcu ve spor kulüplerini ödüllendirdi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, Trabzon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Cahit Erdem, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, antrenörler, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende, boks, atletizm, judo, kick boks, muay thai, wushu, güreş, judo, karate, vücut geliştirme, yüzme ve futbol olmak üzere 12 ayrı branşta başarı elde eden 64 sporcu ve 5 spor kulübüne toplamda 145 bin lira tutarında ödül takdim edildi.

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, gençlerin spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzaklaştığını vurguladı.

Konuşmasında sporculara seslenen Gümrükçüoğlu,şöyle devam etti:

"Antrenörleriniz sizleri iyi birer sporcu olarak yetiştirmeye gayret ederken aynı zamanda sizleri hem insani ilişkiler hem manevi ahlak yönünden yetiştiriyorlar. Bir de sizlere öz güven veriyorlar. Dikkat edin bakın, sporculuk geçmişi olan herkesin öz güveni toplumun diğer kesimlerine göre daha fazladır. O nedenle sporcularımız çeşitli sektörlerde her zaman daha öz güvenle hareket etmekte ve daha başarılı olmaktadır. O bakımdan bizler sizlere ne kadar destek olabilirsek o kadar mutlu oluruz."

Gümrükçüoğlu, Akyazı'daki spor kompleksinden istifa edilmesi gerektiğine de dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Ben sizlerin programına göre oraya toplu taşımayı hususi olarak arttırırım. Sizleri oraya ne zaman isterseniz ulaştırırım. Adete ring seferleri yaptırırım. O modern tesislerden en güzel şekilde yararlanmayı alışkanlık haline getirmekte büyük yarar var. Yine bahsedilen Cemal Kamacı Spor Merkezi'nin üstündeki alanda çok iyi bir tadilat yapılması için gayret gösteriyoruz. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a dedik ki, 'buraya destek olur musun?' hemen talimat verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Avni Aker, Yavuz Selim ve 19 Mayıs Spor Salonu'nun bulunduğu alanın Toplu Konut İdaresinin olduğunu da ifade eden Gümrükçüoğlu, "TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan bizim şehrimizin insanı. Çömlekçi'de büyümüş, düzgün, çalışkan bir insan. Orası çok büyük bir alan değil, toplam 53 dönümdür. Yavuz Selim Stadı'nın yaşatılması gibi genel bir kanaatimiz var. Orada bu tarihi miras yaşatılırken bir şehir akciğeri, şehir parkı, nefes alınan bir yer olabilsin orası diye genel bir kabul var. Biz de bundan yanayız. Nihayetinde bunu TOKİ hazırlayacak. Sporun tüm paydaşları buradayken bunu sizlere arz etmek istiyorum." dedi.

Erdem ise sporun gençler için önemine dikkati çekerek, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na spora ve sporcuya olan katkılarından ötürü teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement