Trabzon'da Belediye Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Belediye Çalışmaları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında 10 Haziran itibariyle kendi tesislerinde ürettiği 95 bin ton asfaltı yollara serdi.

11.07.2017 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılında 10 Haziran itibariyle kendi tesislerinde ürettiği 95 bin ton asfaltı yollara serdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Trabzon'un mahalle yolları ve ana arterlerdeki yol sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kendi tesislerimizde ürettiğimiz betonla asfaltlama yapıyoruz. Belediye, 2017 yılında 10 Haziran itibariyle kendi tesislerinde ürettiği 95 bin ton asfaltı yollara serdi. Asfaltlama çalışmaları her gün 4 ayrı ekiple devam ediyor. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz betonla yol betonlama çalışmalarının da startını verdik. Bu kapsamda Ortahisar ilçesinde Yeşilbük-Çatak-Hayvan Barınağı yolunda betonlama çalışmalarına başlandı. Akoluk-Sırt bağlantı yolu, Akoluk-Kamışlı Yolu ve Çağlayan Okçu Mevkii yolu da yine Büyükşehir Belediyesi tesislerinde üretilen beton ile betonlanacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Belediye Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement