Elektrikli ısıtıcı evi küle çevirdi, enkazdan yaşlı çiftin cansız bedeni çıkarıldı - Son Dakika
3. Sayfa

Elektrikli ısıtıcı evi küle çevirdi, enkazdan yaşlı çiftin cansız bedeni çıkarıldı

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde, evlerinde çıkan yangından kaçamayan yaşlı çift, dumandan zehirlenerek hayatlarını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesinde yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

23.02.2021 23:04  Güncelleme: 23:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinin Fenerköy mahallesinde bir evden dumanların geldiğini fark eden komşuları önce itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay mahalline gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı İtfaiyesi ekiplerinin müdahaleleri ile yangın söndürüldü. Yangında evde bulunan Emin Yılmaz (90) ile eşi Havva Yılmaz (89) hayatını kaybederken, yaşlı çiftin dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi.

İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesinde yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"MUHTEMELEN DUMANDAN ZEHİRLENDİLER"

Yangının yaşandığı yere gelerek yetkililerden bilgi alan Vali İsmail Ustaoğlu "Çarşıbaşı ilçemiz Fenerköy mahallesinde hepimizi derinden üzen bir yangın meydana geldi. Yangında yaşlı çifti maalesef kaybettik. Yanmaya bağlı evin çökmesi gibi bir şey söz konusu değil ama muhtemelen ağırlıklı olarak dumandan zehirlenmeden kaynaklanan bir durum olduğu bilgisi var. İlk izlenimiz bu" ifadelerini kullandı.

Elektrikli ısıtıcı evi küle çevirdi, enkazdan yaşlı çiftin cansız bedeni çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Elektrikli ısıtıcı evi küle çevirdi, enkazdan yaşlı çiftin cansız bedeni çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement