Trabzon'da Formül Çok - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Formül Çok

Trabzon\'da Formül Çok

Beşiktaş ile kritik bir maça çıkacak bordo-mavili takımda, Burak’ın eksikliği düşündürüyor. Rıza Çalımbay; Dame N’Doye ve Rodallega başta olmak üzere Yusuf Yazıcı, Sosa ve Abdülkadir alternatifleri üzerinde duruyor.

05.03.2018 02:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CELAL UMUT EREN
Trabzonspor ligde yeniden üst sıraları zorlama adına Beşiktaş'la çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak. Bordo-mavili takımda geçen haftaki Aytemiz Alanyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Burak Yılmaz sonrası Rıza Çalımbay'ı zor bir karar bekliyor.
Bu sezon attığı 18 golle takımın gol yükünü tek başına sırtlayan Burak'ın eksikli Çalımbay'ı kara kara düşündürüyor. Tecrübeli çalıştırıcının forvetteki ilk 2 alternatifi; Dame Ndoye ve Hugo Rodallega olarak duruyor. Bordo-mavili hocanın maça Dame Ndoye bile başlayıp, Rodallega ile maçın ilerleyen bölümünde forveti takviye etmesi bekleniyor.
Orta sahada da alternatif planlar yapılıyor. Yusuf Yazıcı'yı ilk 11'de kullanması beklenen Rıza Çalımbay'ın eski bir Beşiktaşlı Jose Sosa ile genç yıldız Abdülkadir Ömür gibi opsiyonları da bulunuyor. Kadrosunda birçok hücumcu bulunan Rıza Çalımbay'ın, Beşiktaş derbisindeki en büyük beklentisi bu isimlerin kalitelerini sahaya yansıtması olacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Trabzon'da Formül Çok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement