Trabzon'da limanda cam yüklü tırın dorsesinde 26 düzensiz göçmen yakalandı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da limanda cam yüklü tırın dorsesinde 26 düzensiz göçmen yakalandı

Trabzon\'da limanda cam yüklü tırın dorsesinde 26 düzensiz göçmen yakalandı

Trabzon'da cam yüklü tırın dorsesinde, yurda yasa dışı yollarla giren 26 düzensiz göçmen yakalandı.

04.02.2023 13:44  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da cam yüklü tırın dorsesinde, yurda yasa dışı yollarla giren 26 düzensiz göçmen yakalandı.

İran'dan hareket edip Dilucu Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yapan İran uyruklu S.R'nin kullandığı cam yüklü tır, dün akşam saatlerinde Trabzon Limanı'na ulaştı.

Tır sahasında bekleyen S.R, dorseden ses gelmesi üzerine durumu yetkililere bildirdi.

Gümrük Muhafaza memurları ile İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince dorsede yapılan aramada, ülkeye yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen Afganistan uyruklu 26 düzensiz göçmen yakalandı.

Yakalanan göçmenlerin, işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da limanda cam yüklü tırın dorsesinde 26 düzensiz göçmen yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkanlığa seçildi
    16:01 TZD'nin 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş yeniden Genel Başkanlığa seçildi

    Türkiye Ziraatçılar Derneği'nin (TZD) 43. Olağan Genel Kurulu'nda Hüseyin Demirtaş, yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Demirtaş, genel kuruldaki konuşmasında tarım sektöründeki sorunları ve tarım desteklerinin azalmasına yönelik tepkileri dile getirdi. Ayrıca, kuraklık ve diğer iklim sorunlarının tarım sektörünü olumsuz etkilediğini belirtti ve tarım politikalarının gözden geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı
    16:00 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzaladı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı personeline verilecek İngilizce eğitimi için iş birliği protokolü imzalandı. GAÜN Senato Odası'nda düzenlenen törende, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı personellerine Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilecek İngilizce eğitimi için protokol imzalandı. Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya, eğitim iş birliklerini önemsediklerini belirtirken, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ise protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı
    16:00 Denizli Ticaret Odası Meclisi Toplantısında Üye Sayısı Arttı

    Denizli Ticaret Odası (DTO) Meclisi, aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, meclis üyelerine sektörlerdeki son gelişmeleri ve odadaki projeleri hakkında bilgi verdi. Başkan Erdoğan, geçen ay DTO'ya 121 üye daha kaydedildiğini ve şehirde kurulan şirket sayısının da arttığını açıkladı.

  • Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü
    16:00 Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Mahalle Muhtarlarıyla Görüştü

    Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Kaymakam Adem Keleş, İlçe Jandarma Komutanı Caner Koca, Emniyet Müdürü Recai Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Kılıç, MHP İlçe Başkanı Serhat Uluağaçlı ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Buzlu Spor Kompleksi'nin kafeteryasında bir etkinlik düzenledi. Demirbaş, konuşmasında hizmetlerini daha iyi bir şekilde sunmayı amaçladıklarını belirtti ve yeni projeler üretmeye devam edeceklerini söyledi. Kaymakam Keleş ise seçimin demokratik bir şekilde geçtiğini vurguladı. Program, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı
    15:59 Aksaray'da gümrük kaçağı 7 telefon ve 6 akıllı saat ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Aksaray'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, Yenikent Beldesi'nde bir iş yerinde yapılan aramalarda 7 adet gümrük kaçağı telefon ve 6 adet akıllı saat ele geçirildi. Operasyonda iş yeri sahibi A.B. gözaltına alındı ve jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti
    15:59 Mihalgazi Belediyesi, ürettiği turşuları vatandaşlara ikram etti

    Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediye tarafından üretilen turşular, ilçedeki pazar yerinde vatandaşlara ikram edildi. Belediye bünyesindeki Sakarı Ev Tipi Turşu Fabrikası'nda üretilen turşuların bulunduğu stantta vatandaşlar turşulardan tatma fırsatı buldu. Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, vatandaşların turşuları beğendiğini ve üretimi sürdüreceklerini açıkladı.

  • Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında
    15:58 Adana'da elektrikli bisikletten düşen hamile kadın hayatını kaybetti, bebeği gözlem altında

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde elektrikli bisikletten düşen 9 aylık hamile bir kadın, otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Doktorlar tarafından ameliyatla alınan bebeği ise gözlem altında tutuluyor. Kazanın ardından otobüs sürücüsü polis merkezine götürüldü.

  • Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi
    15:56 Karaman İl Su Kurulu Toplantısı Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim Başkanlığında Gerçekleştirildi

    Karaman İl Su Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim başkanlığında yapıldı. Toplantıda su kullanımı ve sektörel sorunlar ele alındı. Sarıibrahim, yerel yönetimlere, merkezi yönetime ve bölge yönetimlerine önemli görevler düştüğünü belirtti. İlgili kurumlarca sunumlar yapıldı.

  • Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü
    15:56 Çorum'un Oğuzlar ilçesinde çıkan yangında 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü

    Çorum'un Oğuzlar ilçesine bağlı Çavdarlar mevkisinde Ahmet Madan'a ait ceviz bahçesinde çıkan yangında, temizlik amacıyla yakılan ateşin çevreye dağılması sonucu 10 dekar ağaçlık alan zarar gördü. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ve itfaiye ekipleri, sarp arazi nedeniyle yangın bölgesine ulaşamadı. Ancak itfaiye ekipleri kendi imkanlarıyla yangın yerine ulaşarak müdahale etti. Vatandaşların da yardımıyla yangın söndürüldü. Oğuzlar Belediye Başkanı Mustafa Cebeci de yangın söndürme çalışmalarına katıldı ve yangının kontrol altına alındığını belirtti.


Advertisement