Trabzon'da Saha Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Saha Çalışmaları

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un ilçelerinde saha yapımı ve modernizasyon çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

28.09.2017 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un ilçelerinde saha yapımı ve modernizasyon çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, her ilçeyi sporla buluşturmak için bütün imkanların seferber edildiğini kaydetti.

Gençlik ve Spor Bakanlığının bu konuda son derece hassas olduğunu aktaran Öztürk, her ilçede halkın spor yapması için gerek futbol sahaları ve gerekse de spor salonları yapımı konusunda devam eden, tamamlanan ve projelendirilen çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Öztürk, kentte 40'ın üzerinde branşta sporcu bulunduğunu belirterek, "Trabzon halkı son yıllarda birçok farklı branşta büyük başarılara imza attı. Tabi ki futbola olan ilgi çok daha büyük. Profesyonel ve amatör takımlarımız ile sporcu sayısı ülke ortalamasının çok üzerinde. İlçelerimizdeki mevcut sahaların yenilenmesi, modernizasyonu tüm hızıyla sürüyor. Sahaların zamanında tamamlanması için her türlü imkanı seferber ediyoruz. Sahası olmayan ilçelerde de yer tahsisi ve projelendirme çalışmaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Arsin İlçe Stadında zemin etüt çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiğini aktaran Öztürk,proje ve maliyet belirleme çalışmalarının ardından ihalesi yapılacağını bildirdi.

Öztürk, Beşikdüzü İlçe Stadının zemin dolgu kısmı, aydınlatma ve tel örgü tamamlanarak sentetik çim serildiğini ve revize edilen portatif tribünün kısa sürede tamamlanacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Of İlçe Stadında çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı. Tonya İlçe Stadında ise modernizasyon çalışmaları kapsamında başlatılan aydınlatma çalışmalarında sona gelindi. Maçka İlçe Stadında yedek kulübelerindeki koltuklar yenilenerek tel örgülerde bakım çalışmaları tamamlandı. Of Bölümlü Sahası'nda ilave aydınlatma yapılması için ödenek talep edildi, Araklı İlçe Stadı'nda bayındırlık tarafından yapılan keşfin ardından maliyet belirlenerek Genel Müdürlükten gelecek ödeneğin ardından çalışmalar başlayacak. Yomra ilçe Stadında küçük onarımların devam ediyor. Dernekpazarı ilçe Stadında belediye ile yapılan ortak protokol çerçevesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sentetik çimli sahanın yapımı tamamlandı. Çaykara ilçe Stadında ise altında soyunma odası olacak şekilde çelik tribün yapımı için ödenek talep edildi."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzon'da Saha Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement