Trabzon'da Spor Çalıştayı Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Spor Çalıştayı Düzenlenecek

Trabzon'da sporda yapılan hatalar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı ve birçok kesimden temsilcilerin yer alacağı Trabzon'da Spor Çalıştayı düzenlenecek.

01.06.2017 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da sporda yapılan hatalar ve çözüm önerilerinin tartışılacağı ve birçok kesimden temsilcilerin yer alacağı Trabzon'da Spor Çalıştayı düzenlenecek.

Trabzon'da yaklaşık 2 ay içinde yapılması planlanan çalıştay hazırlıklarıyla ilgili düzenleme kurulu, ilk toplantısını yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, sporu doğrudan veya dolaylı etkileyen kamu, özel kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyon ile işbirliğinin sağlanmasının öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, "Çalıştay kapsamında, spor hizmetleri ile ilgili faaliyetler konusunda ihtiyaç ve sorunların belirlenerek bu doğrultuda önerilerin geliştirilip sonuca ulaştırılması için gerekli yol haritası çizilecektir." dedi.

Amatör Spor Klüpleri Federasyonu (ASKF) Trabzon Şube Başkanı Cahit Erdem ise spor paydaşlarının ilde işbirliği içinde çalışmadığını ve bu nedenle verim alınamadığını savundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fatih Bektaş da Trabzon'da bulunan birçok spor branşının, futbolun altında kaybolduğunu dile getirdi.

Çalıştayda amatör kulüpleri, antrenörler ve yöneticilerin sorunları, okullardaki sporun durumu ile velilerin sporla ilişiği gibi konuların da masaya yatırılacağı belirtilirken, ilgili uzmanlar tarafından çözüm önerileri sunulacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Spor Çalıştayı Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement