Trabzon'da Tefecilik Operasyonu 6 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Trabzon'da Tefecilik Operasyonu 6 Gözaltı

Trabzon'da polis ekiplerince tefecilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, mermi, boş senet ve başkasına ait kimlik fotokopisi ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Ortahisar...

12.02.2019 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da polis ekiplerince tefecilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda ruhsatsız tabanca, mermi, boş senet ve başkasına ait kimlik fotokopisi ele geçirildi, 6 şüpheli gözaltına alındı, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri, Ortahisar ve Akçaabat ilçelerinde 'Örgütlü olarak tefecilik yapmak', 'tehdit' ve 'yağma' suçlarını işledikleri iddia edilen şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Bir süre teknik ve fiziki takipte bulunan ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı baskın düzenlemek için düğmeye bastı. Özel Harekat Timlerinin de eşlik ettiği operasyonda, 'örgütlü olarak tefecilik yapmak', 'tehdit' ve 'yağma' suçlarını işledikleri öne sürülen şüpheliler G.P., U.P., Ş.P., S.E., A.A. ve K.T., gözaltına alındı.

Baskın yapılan evlerde polis ekiplerince yapılan aramalarda da, 3 ruhsatsız tabanca, 51 mermi, üzerinde 25 bin lira yazılı çek, isim yazılı 2 boş senet, başkasına ait kimlik fotokopisi, alacaklara karşılık zorla alıkonulan araç, borçluların isimlerinin yer aldığı 2 kağıt ile alacak ve vereceklerin yazıldığı 6 ajanda ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Öte yandan operasyon anı da polis kamerasınca görüntülendi. Görüntülerde, baskın yapılan evde bulunan çekmecelerde saklanan silah, suç unsuru belgeler ile silaha ait mermilerin bulunduğu görüldü.

Trabzon\'da Tefecilik Operasyonu 6 Gözaltı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon'da Tefecilik Operasyonu 6 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement