Trabzon'daki Heyelan - Son Dakika
Güncel

Trabzon'daki Heyelan

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, son günlerde etkili sağanak nedeniyle heyelanda zarar gören mahalle yollarındaki çalışmalara devam ediyor.

22.06.2017 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, son günlerde etkili sağanak nedeniyle heyelanda zarar gören mahalle yollarındaki çalışmalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, heyelan olaylarının yaşandığı bölgelerde kendi ağındaki yolları yeniden ulaşıma açan Büyükşehir Belediyesinin, ilçe belediyelerinin ağında bulunan yolların açılması için de çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Akçaabat, Yomra ve Arsin ilçelerinde heyelan yaşanan mahallelerde çalışmalara devam edildiği belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri, toprak kayması ve dere taşkını gibi heyelan olaylarının meydana geldiği Akçaabat ilçesinin Çukurca, Akçaköy, Esentepe, Fındıklı ve Uçarsu Mahalleleri ile Yomra ilçesinin Demirciler ve Tepeköy ile Arsin ilçesinin İşhan ve Yolaç mahallelerinde kendi ağındaki yolların tümünü yeniden ulaşıma açtı. Söz konusu mahallelerde ilçe belediyelerinin ağında bulunan yolların bayram öncesinde ulaşıma açılması için de Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'daki Heyelan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement