Trabzon'daki Sağanak - Son Dakika
Güncel

Trabzon'daki Sağanak

Yomra Kaymakamı Akkaya: "Selde kaybolan Neriman Ateş, denizde, derede ve heyelan alanındaki tüm aramalara rağmen halen bulunamadı" "Ateş'in aranmasına hava karardığı için ara verildi. Yarın sabahtan itibaren arama çalışmalarına devam edilecek"

20.08.2013 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, Trabzon'un Yomra ilçesinde etkili olan selde kaybolan Neriman Ateş'in denizde, derede ve heyelan alanındaki tüm aramalara rağmen bulunamadığını bildirdi.

Kaymakam Akkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçelerinde dün etkili olan sağanağın ardından yaşanan selde, Taşdelen köyündeki bahçelerinde fındık toplayan 75 yaşındaki Şakire Ateş ile 55 yaşındaki gelini Neriman Ateş'in kaybolmasının ardından İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT, İl Özel İdare, Trabzon ve Yomra belediyeleri ile jandarma ekiplerinin bölgede geceden itibaren yaptıkları arama kurtarma çalışmaları sonucu, Şakire Ateş'in cenazesine ulaşıldığını anımsattı.

Neriman Ateş'i bulmak için ise çalışmaların gün boyu devam ettiğini söyleyen Akkaya, "Selde kaybolan Neriman Ateş, denizde, derede ve heyelan alanındaki tüm aramalara rağmen halen bulunamadı. Ateş'in aranmasına hava karardığı için ara verildi. Ateş, sel suları sebebiyle derenin akıntısına kapılarak denize gitmiş olma ihtimaline karşın denizde de sahil güvenlik ekiplerince arandı. Ancak arama kurtarma ekipleri ve vatandaşlarımızın çabalarına rağmen kendisine ulaşılamadı. Yarın sabahtan itibaren arama çalışmalarına devam edilecek" dedi.

Akkaya, kayıp olan Ateş'in aranması için Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JÖAK) bağlı arama kurtarma ekiplerinin de yarınki çalışmalara katılacağını ifade etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzon'daki Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement