Trabzon Dernekleri Federasyonu Sakarya'da - Son Dakika
Güncel

Trabzon Dernekleri Federasyonu Sakarya'da

Sakarya Trabzonlular Derneği Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ve Yönetim Kurulu üyelerine, gerçekleştirilen "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

18.04.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğünde Sakarya Trabzonlular Derneği ve Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin organizatörlüğünde İstanbul, Kocaeli, Körfez, Derince ve Genel Merkez Yöneticileri, Sakarya Trabzonlular Derneği'nde toplanarak, bir araya geldi.

Başkan Yılmaz Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri; önceki akşam da Trabzon Dernekleri Federasyonu'na bağlı İstanbul, Kocaeli, Körfez, Derince ve Genel Merkez Yöneticilerini ağırladı. Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğünde, Sakarya ve Kocaeli Trabzonlular Derneği'nin organizatörlüğünde Sakarya Trabzonlular Derneği'nde bir araya gelen başkan ve yöneticiler; çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

ÖZTÜRK: "Trabzon ülkenin çimentosu konumundadır"

Misafirlere, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Öz Karadeniz'de akşam yemeğinde ağırlayan Sakarya Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk; "Her platformda ülkenin çimentosu konumunda olan Trabzonlular, Sakarya ilimizde de etkin bir sivil toplum kuruluşu olarak hemşerilerimize hizmet vermektedir. Sivil toplum kuruluşlarının en önemli görevleri arasında bulunan kaynaşma ve buluşma günleri ile hemşerilerimizi buluşturmaktan son derece mutlu olmaktayız. Bugün burada toplamamızın da amacı sadece her il kendi içinde değil bölgedeki diğer illerde bulunan hemşerilerimizin de kaynaşmasını sağlamak için çalışmalar başlatmalıyız" diye konuştu.

Amaç; Türkiye'nin her ilinde Trabzonlularla

kaynaşarak birliktelik sağlamaktır…"

Bu birliktelikten son derece mutlu olduğunu ifade eden Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu ise "Trabzon Dernekleri çatısı altında bu bölgede bu bölgedeki Trabzonlular Dernekleri ile yapılacak her etkinlikte olacağımızı ifade etmek istiyorum. Bundan sonra bu bölgede yapacağımız toplantıda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağımı ifade ediyorum" dedi. TDF Yönetimi olarak kendilerini Sakarya'da kabul ve ağırlamaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri İbrahim Akın; "Federasyon olarak en büyük amacımız sadece İstanbul ilinde değil, Türkiye'mizin her ilinde bulunan hemşerilerimiz ile kaynaşarak birliktelik sağlamaktır. Bunun ilk temellerini Antalya ve Bursa'da Trabzon kurtuluş günleri yaparak attık. Oradaki hemşerilerimiz ile buluşmaktan son derece mutlu olduk. Bu tür etkinliklerimiz bundan böylede Türkiye'mizin de diğer illerinde bulunan hemşeri derneklerimiz ile istişare yaparak devam edecektir' dedi.

Yoğun katılım

Rahatsızlığı nedeniyle toplantıya katılamayan Trabzon Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Mustafa Demir telekonferansla bağlanarak; "Sizlerle olamadığım için çok üzgünüm. Çok güzel bir oluşum sağlandı. Organizasyonu tertipleyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim İnşallah başka bir organizasyonda sizlerle olurum" dedi. Ziyarette; Sakarya İl dernekler Federasyonu Başkanı Adnan Zengin, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Derince Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yıldız, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Muzaffer Bayraktar, TDF Genel Sekreteri İbrahim Akın, TDF Genel Saymanı Salih Zeki Durmuşoğlu, TDF Yön. Krl. Üyesi Ali Rıza Balcı, Yaşar Çakır, Erdoğan Akyıldız, Arif Karamahmut, İlhan Zengin, TDF Gençlik Kolları Başkan Vekili Yakup Zengin, Kocaeli Körfez Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Keskin ve Mustafa Akın, Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Küçük yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trabzon Dernekleri Federasyonu Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement