Trabzon Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Alan Kişi Kameraya Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Trabzon Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Alan Kişi Kameraya Yakalandı

Emeklinin düşürdüğü cüzdanı alan kişi kameraya yakalandıTRABZON'da emekli maaşını çeken Ahmet Koç (75) alış veriş yaptıktan sonra market çıkışında cüzdanını yere düşürdü.

29.09.2018 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emeklinin düşürdüğü cüzdanı alan kişi kameraya yakalandı

TRABZON'da emekli maaşını çeken Ahmet Koç (75) alış veriş yaptıktan sonra market çıkışında cüzdanını yere düşürdü. O anda karşıdan gelen kimliği belirsiz bir kişi cüzdanı alarak cebine koydu, kayıplara karıştı. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Geri dönen ve içerisinde 800 lira olan cüzdanını bulamayan yaşlı adam polise başvurarak şikayetçi oldu.

Olay, Boztepe mahallesinde yaşandı. Emekli maaşını çeken Ahmet Koç, markete alış verişe gitti. Market çıkışında cüzdanını yere düşüren Koç, durumu fark etmeden yoluna devam etti. O anda karşıdan gelen bir kişi yede fark ettiği cüzdanı alarak cebine koydu, kayıplara karıştı. O anlar marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Kısa bir süre sonra geri dönen ve içerisinde 800 lira olan cüzdanını bulamayan yaşlı adam polise başvurarak şikayetçi oldu. Güvenlik kameralarını inceleme alan polis, emeklinin cüzdanını alarak kayıplara karışan kişiyi arıyor.

Emekli maaşını çektikten sonra alışverişe çıktığını anlatan Ahmet Koç, 'Market çıkışı cüzdanımı düşürmüşüm. Ben fark etmedim, yoluma devam ettim. O esnada birisi gelip cüzdanı almış, gitmiş. Cüzdanımda 800 lira ve kimliklerim vardı. O para ile bir aylık geçimimi sağlayacaktım. İlaçlarımı alacaktım. Müslüman olan birisi bunu yapmaz. Ben şimdi ne yapacağımö diyerek cüzdanını alan kişiden geri getirmesini istedi.

Trabzon Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Alan Kişi Kameraya Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Trabzon Emeklinin Düşürdüğü Cüzdanı Alan Kişi Kameraya Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement