Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne Anlamlı Ziyaret

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü\'ne Anlamlı Ziyaret

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve beraberindeki bir grup öğrenci Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ı ziyaret etti.

12.12.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve beraberindeki bir grup öğrenci Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan'ı ziyaret etti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne çiçek ve Türk bayraklarıyla giden grup, 10 Aralık Cumartesi gecesi, İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen ve 44 şehidimizin olduğu hain terör saldırısını kınadı. Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada "İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısını kınıyoruz. Bu hain saldırıda şehit düşen polis memurlarımız ve sivil vatandaşlarımıza yüce Mevla'dan rahmet, yaralılarımıza tez vakitte şifa diliyoruz. Yüreğimiz kanıyor. Bu üzüntümüzü bir nebzede olsa dile getirmek, vatanımız için, bayrağımız için, ezanımız için, huzurumuz için her an görevinin başında olan, kahramanca mücadele eden vefakar polisimizin yanında olduğumuzu göstermek için moral ziyaretine geldik. Bu acının bir tarifi yok. Aziz milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement