Trabzon Sümeyye Erdoğan Kadem İftarında - Son Dakika
Güncel

Trabzon Sümeyye Erdoğan Kadem İftarında

Trabzon Sümeyye Erdoğan Kadem İftarında

Sümeyye Erdoğan, KADEM'in Trabzon şubesinin açılış törenine katıldı (2) 2) SÜMEYYE ERDOĞAN KADEM İFTARINDA Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon Şubesi'nin iftar yemeğine katıldı.

06.07.2015 22:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sümeyye Erdoğan, KADEM'in Trabzon şubesinin açılış törenine katıldı (2)

2) SÜMEYYE ERDOĞAN KADEM İFTARINDA

Sümeyye Erdoğan, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Trabzon Şubesi'nin iftar yemeğine katıldı. Cephanelik Restaurant'da Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, il temsilcisi Dr. Sevdegül Aydın Munga, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ile Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu, Kocaeli Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu ile çok sayıa dernek üyesinin de katıldığı iftar yemeği sonrası konuşan Sümeyye Erdoğan, 28 Şubat'taki başörtüsü yasağından ötürü Trabzon'un Araklı ilçesi İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gördüğünü ve o dönemin hayatının dönüm noktası olduğunu söyledi.

Adaletli ve hakkaniyetli özgün bir kadın söylemi inşaa ettiklerini belirten Erdoğan şöyle konuştu: 'Kadın meselesi dünyanın her yerinde son derece politik bir meseledir. Her ideoloji kadın üzerinde kendi söylemini kurmuş, kadın meselesi bir takım kesimlerin tekelinde kalmıştır. Biz KADEM olarak kadına ve erkeği bir bütünün parçaları olarak görüyoruz. Fıtratlarını yok saymadan, kadın ve erkeğin dayanışma içerisinde dünyayı birlikte mamur edeceklerine inanıyoruz. Hakim kadın söylemlerinin baskısı altında kalmadan, özgür düşüncemizle kendi medeniyetimiz ve inançlarımızdan aldığımız zihin dünyasıyla kendi sözümüzü söylemeye çalışıyoruz. Kökleri bu topraklara ait adaletli, hakkaniyetli özgün bir kadın söylemi inşaa etmeye çalışıyoruz. Kadınlarımızın yaşadıkları sorunları ve ihlal edilen haklarını salt bir kadın meselesi olarak görmek yerine insan hakları temelinde insan merkezli bir konu olarak ele alıyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Sümeyye Erdoğan Kadem İftarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Advertisement