Trabzon Trabzon'da Fabrika Yangını - Son Dakika
Güncel

Trabzon Trabzon'da Fabrika Yangını

Trabzon Trabzon'da fabrika yangını (2)Trabzon'da fabrika yangını (2)YANGIN 2.5 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜTrabzon'un Sürmene ilçesinde süt ürünleri imalatı yapılan fabrikada sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

04.10.2018 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Trabzon'da fabrika yangını (2)Trabzon'da fabrika yangını (2)

YANGIN 2.5 SAATTE SÖNDÜRÜLDÜ

Trabzon'un Sürmene ilçesinde süt ürünleri imalatı yapılan fabrikada sabah saatlerinde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Fabrikada çalışanlar tahliye edilirken, olay yerine, Sürmene, Araklı ve Of ilçe belediyelerinin yanı sıra Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiyenin çalışması sonucunda 2.5 saatte yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında fabrikada maddi hasar oluştu.

'EN BÜYÜK TESELLİMİZ CAN KAYBI OLMAMASI'

Fabrika sahiplerinden Hüseyin Tüysüz, üzücü bir olay yaşadıklarını belirterek Yangın kontrol altına alındı. Herhangi bir can kaybı yok. En büyük tesellimiz bu çok şükür. Elektrik kontağı olarak düşünüyoruz, tam mesainin başlama saatleriydi. İmalat hijyenik bir ortamda yapıldığı için kapalı paneller var, ciddi bir duman oldu bunun sonucunda da müdahale gecikti ve yangın büyüdü. İtfaiye ekiplerinin çabasıyla kısa sürede kontrol altına alındı. Üretimimiz 3 aşamadan oluşuyor, 2 bölüm yandı. Üretimimiz biraz aksayacak tabi ki ama biz mücadelemize devam edeceğizö dedi.

Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de yapılacak temizlik işlemlerinin ardından fabrikanın tekrar üretime geçebileceğini belirterek, 'Sürmene'nin önemli sanayi kuruluşlarından birisi burası. Sabah saatlerinde üretim bölümünde bir yangın çıkmaya başladı. İtfaiyeye haber verildi, itfaiye gelerek müdahaleye başladı ama yangın hızlı bir şekilde fabrikanın belli bir bölümüne kadar yayıldı. Tesellimiz can kaybı olmaması, maddi hasarlı bir yangın. Soğutma işlemleri yapıldı. Temizlik işleri de yapıldıktan sonra fabrikamız üretime devam eder diye düşünüyorumö diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Trabzon'da Fabrika Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement