Trabzon Ünlü Komedyenin Ağabeyi Yankesicilikten Tutuklandı Hd - Son Dakika
Güncel

Trabzon Ünlü Komedyenin Ağabeyi Yankesicilikten Tutuklandı Hd

Ünlü komedyenin ağabeyi yankesicilikten tutuklandıİYİ Parti'nin Trabzon mitinginde yankesicilik yapan Yavuz S. Ankara'da yakalandı.

27.05.2018 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü komedyenin ağabeyi yankesicilikten tutuklandı

İYİ Parti'nin Trabzon mitinginde yankesicilik yapan Yavuz S. Ankara'da yakalandı. Ünlü sinema oyuncusunun ağabeyi olduğu ortaya çıkan yankesici çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Trabzon'da 24 Mart'ta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in partisinin il başkanlığı binasının açılışı öncesi düzenlediği mitingde İYİ parti il yönetim kurulu üyesi Hasan Basri Halisçelik kalabalıkta yankesicinin kurbanı oldu. Yankesici, Akşener'in miting alanına girişi sırasın kalabalık içinde kendisine hedef olarak belirlediği parti üyesi Halisçelik'in arakasından uzattığı elini paltolusunun cebinde sokarak burada bulunan 1 600 lira ile 400 doları aldı. Kalabalığı fırsat bilip yankesicilik yöntemiyle Halisçelik'in cebindeki parayı alan şüpheli ardından da kayıplara karıştı. Mitingin ardından cebinde parasının olmadığını fark edem Halisçelik, durumu polise bildirdi.

160 SAATLİK GÖRÜNTÜ İNCELENDİ

Halisçelik'in müracaatı üzerine harekete geçen güven timleri, miting alanı ve çevresindeki MOBESE, iş yeri güvenlik kameraları ve basın mensuplarının görüntülerini incelemeye aldı. Yaklaşık 160 saatlik kamera görüntülerini mercek altına alan polis ekipleri, şüphelinin eşkalini belirledi. Eşkal üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüphelinin Yavuz S. olduğu tespit edildi.

ANKARA'DA YAKALANDI

Ankara'da olduğunu tespit edilen şüpheli Yavuz S. burada düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ÜNLÜ OYUNCUNUN AĞABEYİ ÇIKTI

Öte yandan yapılan soruşturmada tutuklanan şüphelinin, ünlü komedyen sinema oyuncusunun ağabeyi olduğu ve daha öncede benzer birçok suçtan sabıkasının bulunduğu da ortaya çıktı.

POLİS EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Şüphelinin yakalandığını öğrenen Hasan Basri Halisçelik, özverili çalışmalarından ötürü emniyet teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Halisçelik, 'Bu kişiyi yakalayan ve emeği geçenlere özellikle Trabzon Emniyeti Güven Timlerine teşekkür ediyorum. Umarım böyle olaylarla bir daha karşılaşmayız. İnsanlar bu tür kalabalık ortamlarda daha dikkatli olsunlar. Özellikle değerli eşyalarını araka ceplerine koymasınlar. Bu tür insanların işi bu ve kalabalık ortamlardan faydalanıyorlar. Ben mağdur oldum başkalarının olmasını istemem' dedi.

Trabzon Ünlü Komedyenin Ağabeyi Yankesicilikten Tutuklandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzon Ünlü Komedyenin Ağabeyi Yankesicilikten Tutuklandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement