Trabzon Valisi Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Trabzon Valisi Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri

Trabzon Valisi Kızılcık\'ın Veda Ziyaretleri

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Recep Kızılcık, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

19.08.2013 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Trabzon'dan ayrılacak olan Vali Recep Kızılcık, veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Süleyman Baykal'ı ziyaret eden Kızılcık, daha sonra Taka Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetenin 12. kuruluş yıldönümü dolayısıyla hazırlanan pastayı kesti.

Taka Gazetesi sahibi ve çalışanlarına başarı temennisinde bulunan Kızılcık, yazılı ve görsel basının demokrasinin gelişiminde, yaşatılmasında vazgeçilmez bir unsur olduğunu, Trabzon medyasının son derece canlı olduğunu, basının ülke ve bölgenin gelişmesine çok ciddi katkılar sağladığını vurguladı.

Son olarak Trabzon Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ziyaret eden Kızılcık, burada yaptığı konuşmada, 4,5 yıldır Trabzon'da gazetecilerle birlikte çalıştıklarını ifade ederek, "Haz ve keyif alarak Trabzon'umuzun ve bölgemizin sorunlarına kökten çözümler getirme anlayışı ile çalıştığımızı düşünüyorum. Trabzon'un önü açıktır. Şehrimiz yeni projeler ve başlamış olan projelerle çok daha iyi konuma gelecektir" dedi.

Ziyaretin anısına TGC Başkanı Turgut Özdemir, Trabzon'a hizmetlerinden dolayı Vali Kızılcık'a kahve fincan takımı hediye etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon Valisi Kızılcık'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement