Trabzon ve Gümüşhane'de Yeni Yıl - Son Dakika
Yerel

Trabzon ve Gümüşhane'de Yeni Yıl

Trabzon'da yeni yılın ilk bebeği, saat 00.02'de dünyaya geldi.

01.01.2012 03:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da yeni yılın ilk bebeği, saat 00.02'de dünyaya geldi.

Beyhan ve Metin Tutup çiftinin, saat 00.02'de normal doğumla 2 kilo 800 gram ağırlığındaki kız çocukları, Trabzon Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde dünyaya geldi.

Arsin ilçesine bağlı Işıklı köyünden ambulans ile Trabzon'a gelen anne Beyhan Tutup, dördüncü çocuğuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek,

"Yeni yılda doğması ve sağlıklı olması bizleri dahada mutlu etti. Buradaki hemşirelerle birlikte adının Zeynep Yağmur olmasına karar verdik" dedi.

Bu arada, yılbaşına Çarşı Polis Karakolu'nda giren İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, personeliyle birlikte üzerinde Türk Polis Teşkilatı'nın armasının yer aldığı yaş pastayı kesti.

2012 yılı için temennilerini aktaran Yavaş, "En kötü günümüz böyle olsun. 2012 yılının bereket, huzur ve sağlık getirmesini istiyoruz" dedi.

-Gümüşhane-

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yeni yıl nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Mayda, yılbaşına sayılı dakikalar kala 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'le birlikte ziyaret etti. Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne geçen Mayda, hastalarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

Son olarak Köprübaşı Polis Merkezi'ni ziyaret eden ve yeni yıla burada giren Mayda, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

Mayda, "İnşallah önümüzdeki yıl hem ilimiz hem de ülkemiz açısından refah, mutluluk, sağlık dolu bir yıl olur" dedi.

- TRABZON

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon ve Gümüşhane'de Yeni Yıl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement