Trabzonspor'a Bakan Morali - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Bakan Morali

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr.

18.09.2011 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'la birlikte Trabzonspor kulübünü ziyaret etti.

Burada Başkan Sadri Şener, yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Şenol Güneş tarafından karşılanan Bayraktar, Trabzonspor'un İnter karşısında aldığı galibiyetle mutlu olduklarını söyledi. Bayraktar, Trabzonspor'un eski günlerine ulaşması için gerekli desteği vereceklerini belirterek, "Trabzonspor tekrar tarafsız gözle futbola bakmamızı sağladı. Trabzonspor'un eski günlerine ulaşması için daha yakın temas halinde olacağız. Trabzonlu'nun kimliğinin en önemli unsurlarından biridir Trabzonspor. Trabzonspor'umuza hem Türk futboluna, hem de Trabzon'a katkı yapması için gereken desteği vereceğiz. Trabzonspor'a yürekten başarılar diliyoruz" dedi.

Başkan Sadri Şener ise Bakan Bayraktar'a kulübe verdiği destekler için teşekkür ederek, "Sayın Bayraktar'a kulübümüz adına kombine satışlarında bize gösterdiği yakınlıktan ve Akyazı Projesi'nin yapımı için gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Akyazı Projesi için bugüne kadar kendilerine çok fazla yardımcı olamasak da bundan sonra gereken desteği vereceğiz. Çünkü sonunda biz karlı çıkacağız. Burada altı aylık bir gecikmemiz oldu. Dünyada gidip diğer statları görünce insan bu yeni stadı istiyor. Biraz da komplekse giriyor. Sayın Başbakan da Akyazı Projesi konusunda çok büyük destek veriyor. Geçen sene bir söz söylemiştim onu da tekrar edeyim. Başbakan bu stadın yapılmasını çok istiyor. Başbakan, 'Bugün bırakıyorum' dese belki de bu stat yapılmaz. İnşallah bu stat yapılır ve burada en iyi takımları ağırlarız" diye konuştu.

Daha sonra Bakan Bayraktar ve beraberindekiler Başkan Sadri Şener'in konuğu olarak kulüpte öğle yemeği yedi.

AYKUT'A DOĞUM GÜNÜ

Trabzonspor, Samsunspor maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Cemil Usta Sahası'nda yapılan antrenmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyuncular düz koşu yaparken, diğer futbolcular ısınma hareketleri sonrası pas çalışması gerçekleştirdiler. Antrenmana sakatlıkları bulunan Vittek ve Barış katılmazken Tayfun Cora ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenman öncesi ise 24 yaşına giren Aykut Akgün'e teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından doğum günü kutlaması yapıldı. Genç oyuncu, antrenman öncesi kendisi için düzenlenen doğum günü partisi nedeniyle büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Aykut'a pastasından ilk olarak teknik direktör Şenol Güneş ikram etti.

YES(TM/Aİ) - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Bakan Morali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement