Trabzonspor'a Maddi Destek İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'a Maddi Destek İçin Bir Araya Geldiler

Trabzonspor\'a Maddi Destek İçin Bir Araya Geldiler

Trabzonspor’un içerisinde bulunduğu ekonomik durumuyla ilgili olarak başlatılan maddi destek kampanyası kapsamında STK mensupları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri ve Trabzonspor yöneticileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında bir araya geldi.

02.05.2018 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un içerisinde bulunduğu ekonomik durumuyla ilgili olarak başlatılan maddi destek kampanyası kapsamında STK mensupları, iş adamları, siyasi parti temsilcileri ve Trabzonspor yöneticileri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında bir araya geldi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen basın açıklamasında söz alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, herkesin kampanyaya destek olmasını isterken üç maaşını Trabzonspor'a verdi.

Gümrükçüoğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Toplantımızın amacı şehrimizin ortak sevdası Anadolu'nun Türkiye futbolunda, Avrupa'da ve bütün dünyada temsilcisi olan gönüllerin şampiyonu, temiz ve dürüst futbolun yıldızı Türkiye'deki temsilcisi olan futbolu barış içinde yarış diye niteleyen Trabzonsporumuzu desteklemek manasında Trabzonspor Başkanı ve yönetim kurulunun aldığı karara dair bir basın açıklaması yapmaktır. Trabzonsporluların tümü karşılıksız sevenlerin takımı olan Trabzonspor'u her zaman omuzlarında taşımış her zaman desteklemiş ve yükseltmeye gayret etmiştirler. Trabzonspor'da buna layık olmuştur. Başarıları ve duruşuyla sadece Trabzonluların değil, futbola sevdası olan herkesin gönüllerindeki takımı olmuştur. O sevdası ile birlikte çeşitli şampiyonluklara imzasını atmış, Türkiye'de elde ettiği başarılara Avrupa'da başarılar elde etmiştir. Türkiye'de elde ettiği başarılarla müzesi kupalarla dolu olan ve son olarak da 2010-2011 Süper Lig sezonunda şampiyon alarak UEFA tarafından kabul edilip Türkiye'yi temsil eden şampiyon olarak orada bizleri temsil etmiş olan Trabzonspor'umuz bugün zaman zaman her takımın olabildiği gibi bir dar boğaza finansal açıdan girmiş bulunmaktadır. Bu sevdalıların destekleriyle birlikte burada tüm Trabzon'u temsil edenlerle Türkiye'de Trabzonspor'u sevenlerle hatta dünyada ve Avrupa'da Trabzonspor'a gönül verenlerle gayet rahatlıkla aşılacağına eminiz. Bugünkü finansal problemlerinin halli için 7-8 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilen Trabzonspor Kulübü olağanüstü kongresi sonrasında genel kurulda göreve gelen başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulunda çalışanlarımıza, üyelerimize başarılarımızı gönülden dilerken onların başlattığı bir önemli atağı 25 Nisan tarihinde kamuoyu ile paylaştılar. Bir seferberlik kampanyası başlattılar. Biz burada Trabzon olarak bir kıvılcımı yakıyoruz. Trabzonspor'a destek için Trabzon'u harekete geçirmek istiyoruz. Trabzonspor'u, futbolu sevenleri harekete geçirmek istiyoruz. Kimin ne kadar bağış yapabildiği ilan edilen hesaplara ne kadar bağışta bulunabildiğinin çok büyük bir önemi yok. Bu kampanya çerçevesinde gerek kulübümüzün idarecileri gerekse Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri olarak 10 bin TL ve üzerinde bağışta bulunanlara ayrıca sembolik bir hatırayı takdim etmek isteriz. Bu sembolik hatıranın yanı sıra isimlerini de her zaman ekranlarımızda her zaman duyurularımızda zikrederiz" dedi.

"Gün, kırgınlıkları, küskünlükleri bırakma günüdür"

Kırgınlıkların, küskünlükleri bırakmak gerektiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, "Bugün kırgınlıkları, küskünlükleri tüm Trabzonspor sevdalılarının terk etmesi gereken gündür. Bugün bu kırgınlıkları bu küskünlükleri bir tarafa bırakıp Trabzonspor diyerek yola çıkmanın zamanıdır. Kol kola kulübümüze sarılarak onu tekrar finansal olarak ayağa kaldırmayı başaracağımıza gönülden inanıyoruz. Herkesi Trabzonspor'a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bağışları beklediğimizi söyleyerek bu konuyu Türkiye'nin, Avrupa'nın gündeminde tutacağımızı huzurunuzda beyan ederek afişimizde belirttiğimiz gibi 'Trabzonspor için güçlerimizi birleştirelim, gün bugündür' diyoruz. Daha önce açıkladığım gibi üç maaşımı vereceğimi belirtmiştim şimdi o makbuzu sizlere takdim ediyorum. Trabzonspor'u yaşatmak hepimizin vazifesidir" diye konuştu.

Daha sonra söz alan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ekonomik olarak zor günlerden geçtiklerini belirterek, "Bugün Trabzonspor'un herkesçe malum olduğu şekilde ekonomik olarak zorluklar yaşadığı bir dönemi geçiriyoruz. İnşallah bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Çünkü bugün ne bir kişinin ne de bir yönetimin sırtlayamayacağı kadar büyük bir zorlukla karşı karşıyayız. Bunları söylemeyerek asla camiayı yanlış bilgilendirmeyeceğiz. Züğürt Ağa filmini oynamayacağız. Biz durumumuz ne ise bunu herkesle bütün Trabzon'la paylaşacağız. Çünkü biz Trabzonspor'un tüm üyeleri adına bu görevde bulunuyoruz. Zorluğu da coşkuyu da hep beraber paylaşacağız inşallah" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un yıllık geliri 120 milyon TL

Trabzonspor'un yıllık gelirinin 120 milyon TL olduğuna dikkat çeken Hacısalihoğlu, "Trabzonspor'un borcu yuvarlak olarak 975 milyon TL, Trabzonspor'un yıllık geliri 120 milyon TL. Bankaya ödediği yıllık faiz 90 milyon TL. Bu tabloyu gözünüzün önüne getirin, bunun dönüşmesi gerekiyor. Tüm borcu bir kişi çıkarıp verse mi kıymetli, herkesin az çok çorbada tuzu olarak bunu göğüslesek mi daha iyi? Çünkü bu vesile ile burayla ilgili kırgınlıkları gidererek birliktelik sağlarız. Trabzonspor'a bir fayda sağlarız" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'a Maddi Destek İçin Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek
    10:37 Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek

    Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, galibiyet alarak Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

  • Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu
    10:33 Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu

    Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları sonucunda gruplarını lider tamamlayan 6 takıma ödülleri takdim edildi. 12 kız, 11 erkek toplam 23 takımın mücadele ettiği şampiyonada 3 kız ve 3 erkek takımı yarı finale yükseldi. Yarı finallere hak kazanan takımlara madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Çağlar tarafından verildi.

  • Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti
    10:31 Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti

    NBA'de Atlanta Hawks, evinde karşı karşıya geldiği Boston Celtics'i uzatmalara giden maçta Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle 123-122 mağlup etti. Atlanta'da Dejounte Murray 44 sayı, 7 asistle maçın en skoreri olurken, Bogdan Bogdanovic 24 sayı, 7 ribaund ve Andre Hunter da 21 sayı, 13 ribaund ile katkı verdi. Bu sezonki 15. yenilgisini alan Boston'da Jayson Tatum 31 sayı, 13 ribaund ve Derrick White da 22 sayı, 7 ribaund ile mücadele etti.

  • Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı
    10:31 Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 15 ortaokulun katılımıyla kızlar arası voleybol turnuvası başladı. Turnuvada dereceye giren okulların kupaları 23 Nisan törenlerinde verilecek.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.

  • Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti
    10:14 Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti

    Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. Öğrencilerin görüşleri ve talepleri değerlendirilerek geleceğe yönelik planlamalarla, gençlerimizin yarınlara hazırlanması için bakanlığın tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını ifade etti.

  • Takımı ligden çekecekler mi? Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için kim ne dedi?
    10:14 Takımı ligden çekecekler mi? Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için kim ne dedi?

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon maçında yaşanan olaylar sonrası ligden çekilme kararını görüşmek üzere camianın önde gelenleriyle istişarelerini sürdürdü. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı alan Koç, kulübe geçmişte hizmet veren yöneticilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda katılımcılar ligden çekilme önerisiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Bazı yöneticiler ligden çekilmeye karşı olduklarını belirtirken, bazıları da tepki olarak belirli eylemler önerdi.

  • Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği'ni Üçüncü Olarak Tamamladı
    10:07 Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği'ni Üçüncü Olarak Tamamladı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Toparlar Ortaokulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında üçüncü olarak yer aldı. Okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan'a ziyarette bulunan öğrenciler, başarılarından dolayı tebrik edildi.

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi
    09:40 Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

    Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'i Bayern Münih'in transfer etmek istediği ve Alman yetkililerinin Arda için sürpriz bir teklif yapabileceği belirtildi.


Advertisement