Trabzonspor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'a Moral Yemeği

Trabzonspor\'a Moral Yemeği

Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen moral yemeğinde kent protokolü ve bordo-mavili formayı giymiş eski futbolcularla bir araya geldi.

10.04.2013 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonsporlu teknik heyet ve futbolcular, Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen moral yemeğinde kent protokolü ve bordo-mavili formayı giymiş eski futbolcularla bir araya geldi.

Trabzon'da bir restoranda düzenlenen yemeğe Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ticaret Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı, Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, yöneticiler, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, futbolcular, bordo ? mavili formayı giymiş eski oyuncular katıldı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sonuçlar ne olursa olsun tüm futbolcuları ve teknik direktör Tolunay Kafkas'ı çok sevdiklerini belirterek, desteklerinin her zaman takımla olduğunu söyledi, taraftarları Cuma günkü Orduspor maçında takımı desteklemeye çağırdı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da destek yemeğinin düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eski futbolcular adına Necmi Perekli ve bazı protokol üyeleriyle Vali Recep Kızılcık'ın konuşmasının ardından son olarak söz alan Kaptan Tolga Zengin, şunları söyledi

Takım adına bu yemek için herkese çok teşekkür ediyorum. Tabii ki zor günler geçiriyoruz ama Trabzonspor çok büyük bir camia, çok büyük bir kulüp. İnşallah sizin verdiğiniz destekle, taraftarlarımızın desteğiyle, Orduspor maçını da kazanarak bu sezon bitirebileceğimiz en iyi pozisyonda ligi tamamlamak istiyoruz. Hiçbir şeyden korkmamıza gerek yok. Bu takımın her şeyi yapabilecek gücü var. Zor günler geçiriyoruz ama hepimiz büyük takım oyuncularıyız. Cuma günkü maçı da hayırlısıyla atlatıp önümüze bakacağız. Hepinize teşekkür ediyorum.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı
    18:28 Çin, Shanghai limanlarından araç ihracatını artırdı

    Çin'in Shanghai limanları üzerinden 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yıla göre yüzde 30,7 artışla 529.000 araç ihraç edildi. Waigaoqiao liman bölgesindeki gümrüklerde ise bir önceki yıla göre yüzde 20'nin üzerinde bir artışla 280.000'den fazla araç ihraç edildi. Yangshan gümrüğü ise yeni enerjili araçların yüzde 70'inden fazlasını işlemden geçirdi.

  • Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı
    18:28 Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Kişi Gözaltına Alındı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde izinsiz kazı yapıldığı tespit edildi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, suçüstü yakaladıkları 2 kişiyi gözaltına aldı.

  • Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı
    18:24 Antakya'da otomobilin motor bölümüne sıkışan kedi yavrusu kurtarıldı

    Hatay'ın Antakya ilçesinde park halindeki bir otomobilin motor kısmına sıkışan kedi yavrusu, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, kedi yavrusunu sıkıştığı yerden çıkararak doğal ortamına bıraktı.

  • Fethiye'de Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı
    18:24 Fethiye'de Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali Başladı

    Fethiye'de düzenlenen 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali renkli görüntülerle başladı. Festivalde Kuzugöbeği mantarının kilosu Bin 500 TL'den satışa sunuldu.

  • Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi
    18:24 Yalova'da yapılan yatırımlar değerlendirildi

    Yalova Dr. Hülya Kaya başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda bir önceki dönemde kentte yapılan yatırımlar değerlendirildi.

  • Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi
    18:23 Mersin Mezitli'de Narenciye Balı Hasat Etkinliği Gerçekleştirildi

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bulunan kovanlarda üretilen narenciye balının sağımı için hasat etkinliği düzenlendi. Vali Ali Hamza Pehlivan'ın da katıldığı etkinlikte, Mersin'in Türkiye genelinde arı kovanı sayısıyla 4. sırada yer aldığı ve yıllık yaklaşık 115 bin ton bal üretiminin 3 bin 500 tonunun burada gerçekleştirildiği belirtildi.


Advertisement