Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla bugün görüşerek anlaşmayı resmileştirecek - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla bugün görüşerek anlaşmayı resmileştirecek

Trabzonspor'da listenin ilk sırasında yer alan Abdullah Avcı ile dün İstanbul'da bir görüşme yapıldı. Bugün bir toplantı daha gerçekleşecek ve tüm detaylar masaya yatırılacak. Görüşmenin ardından taraflar arasındaki anlaşmanın resmileşmesi bekleniyor.

04.11.2020 11:10  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de sezona Eddie Newton ile başlayan Trabzonspor, 7 hafta sonra İngiliz teknik adam ile yoları ayırıp teknik adam arayışına başladı.

Bordo-mavili yönetiminin büyük bölümü, takımın Abdullah Avcı'ya emanet edilmesi görüşünde birleşirken, Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bu konudaki kararı bekleniyordu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Başkan Ağaoğlu'nun da onay vermesinin ardından İstanbul'da bulunan yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı zirvede anlaşma çerçevesinde bütün detaylar masaya yatırıldı. Yapılacak olan sözleşmenin süresi, yönetimin kendisinden beklentisi görüşüldü.

BUGÜN BİR ARAYA GELECEKLER

Ayrıca takımdaki oyuncu yapısı, teknik ekibin yapılanması, tesislerdeki çalışma alanlarında uyulması gereken kurallar da dahil olmak üzere bütün detaylar 57 yaşındaki hocayla konuşuldu. Henüz el sıkışamayan tarafların bugün tekrar bir araya gelerek tüm konuları masaya yatırması ve anlaşmaya resmiyet kazandırması bekleniyor.

ANTALYASPOR GÖRÜŞMEYİ DOĞRULAMIŞTI

FTA Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk Fenerbahçe maçından sonra yeni teknik direktör arayışları ile açıklamalarda bulundu. Öztürk, Abdullah Avcı ile görüştüklerini dile getirirken Aykut Kocaman ile bir görüşme gerçekleştirmediklerini ancak birkaç farklı opsiyonları daha olduğunu ifade etti.

Trabzonspor, Abdullah Avcı\'yla bugün görüşerek anlaşmayı resmileştirecek

Son Dakika Spor Trabzonspor, Abdullah Avcı'yla bugün görüşerek anlaşmayı resmileştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Atilla : Bu inek Trabzon spora zarar verir bundan davar çobanı bile olmaz 5 2 Yanıtla
  • Ali Yılmaz: Bu sene duyduğum en güzel haber bir Beşiktaşlı olarak.sobunda avcı virüsünden kurtulduk darısı koronadan kurtulmamiza yarabbim 4 2 Yanıtla
  • Fanatik ts: Yazık ya bu adam ne şimdi bu yönetim kafayı yemiş gerci bizimkiler ts'nin şampiyon olmaması için elinden geleni yapıyor.geçen sezon bunu gördük ünal.hocayı gönderip ist belediyeye şampiyonlugu hediye ettiler..... 5 1 Yanıtla
  • Trabzon En Aşağı: Trabzonspor siyasallaşacak kendi kendini bitirmiştir. Kendi ayağına sıkmıştır seneye alt lige gitmesi temennimdir. Artistlik hareketleri bu taraftar affetmez 3 2 Yanıtla
  • 53: 2 ay dayababilirse basarilidir abdullah hoca 2 2 Yanıtla
  • objektif karar: konuşulan hocaların içinde en popüleri abdullah avcı isabetli karar olur.Başarılı olur. 1 3 Yanıtla
  • muro: avcı dün açıklama yapmıştı antalyaya geliyorum diye. aklı sıra hedef saptırıyor. 2 0 Yanıtla
  • Potin: ANTALYA ÇAKTI BİZE AVCIYI HAYIRLI OLSUN.... DAHA ÇOOOK BEKLERSNZ ŞAMPİYONLUĞU.... 2 0 Yanıtla
  • Nouma: Hamsi Spor ilk 4 e girer 0 2 Yanıtla
  • Cengiz Aktürk : Yönetim taraftar tarafından istenmeyen ve Trabzonspor aidiyeti olmayan Avcı'yı getirirse kendi sonunu da hazırlamış olacak. Büyük hata... 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement